• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини

Резултати за

Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини - Внос износ

 1. ME.RO. SPA

  Италия

  Verified by europages badge

  Me.Ro. makes surface treatment systems (corona treatment, plasma treatment) and induction sealing systems (cap sealing). The plasma treatment system is used to make plastic film suited to printing and laminating processes. For certain materials, the plasma treatment system provides advantages over corona treatment. The cap sealing system is used in the bottling industry to seal recipients after filling.

 2. ARIETE-GROUP

  България

  Ariete-Group е вашият надежден партньор за новаторски производствени решения. Изживейте несравнимо знание и новаторски решения с Ariete-Group, предпочитаният избор за автомобилно роботизирано формоване на пластмаса, услуги за тампонен печат, роботизирано сглобяване и логистични/складови услуги. Нашите най-съвременни съоръжения в Пазарджик, Смолян и Хасково са напълно оборудвани за управление на редица проекти, осигурявайки безпроблемна интеграция и максимална ефективност. Каква е причината да изберете Ариете-Груп? •Подобрете производствените си процеси, като използвате нашите автоматизирани/роботизирани решения за формоване на пластмаса, които предлагат прецизност и ефективност. •Подобрете видимостта на вашите продукти чрез персонализирани услуги за тампонен печат, които са пригодени да отговорят на вашите специфични изисквания. •Увеличете производителността си с усъвършенствани решения за сглобяване, които безпроблемно интегрират автоматизирана роботика. •Укрепете вашата верига за доставки с надеждни и оптимизирани логистични и складови услуги. В Ariete-Group ние даваме приоритет на качеството, ефективността и удовлетвореността на клиентите и нашата отдаденост към съвършенството ни отличава в индустрията. Партнирайте с нас, за да постигнете производствени решения, които водят до успех.

 3. VEDA-M LTD

  България

  твърдосплавни инструменти за производството на опаковки от метал Веда-М ООД е компания, която е специализирана в доставка на промишлено оборудване машини за производство на волфрамов карбид инструменти за производството на опаковки от метал Нашата мисия е да бъде цялостен доставчик на щанци и матрици за цялостния цикъл на развитие на продуктите за серийно производство на завиващи капачки

 4. MATRICERÍA INVIR

  Испания

  Предприятието MATRICERÍA INVIR, e Производител, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук, Прецизни форми, Форми за пластмасови материи и каучук, Прецизни форми, metal milling, и tool manufacturing. Седалището му е в/ъв Albacete, Испания.

 5. MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA

  Португалия

  Предприятието MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA, e Производител, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, Прецизни форми, tool manufacturing, Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, Прецизни форми, и Mould design and manufacturing. Седалището му е в/ъв Marinha Grande, Португалия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AL-DA CILINDRI E VITI PER MATERIE PLASTICHE

  Италия

  Предприятието AL-DA CILINDRI E VITI PER MATERIE PLASTICHE, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на plants, machinery and equipment for the plastics industry. Седалището му е в/ъв Garbagnate Milanese, Италия.

 2. PERFORATION MACHINERY LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието PERFORATION MACHINERY LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Седалището му е в/ъв Bradford, Обединеното кралство.

 3. GIMTEF DI GELMI - IMPROVES YOUR PLANTS

  Италия

  Предприятието GIMTEF DI GELMI - IMPROVES YOUR PLANTS, e Производител, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени инсталации - проектиране, thermoforming lines, industrial systems, Промишлени инсталации - проектиране, и Machine maintenance. Седалището му е в/ъв Casnigo, Италия.

 4. KRÜGER & SALECKER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието KRÜGER & SALECKER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработващи машини за разрязване, moulds for the confectionery industry, и extruders for the food industry. Седалището му е в/ъв Bad-Schwartau, Германия.

 5. EXTREMPLAST BT.

  Унгария

  Предприятието EXTREMPLAST BT., e Разпространител, и работи в сферата на Раздуване на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, Рециклиране на опаковки, Екструзия на пластмаси - машини, Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, Рециклиране на опаковки, и Екструзия на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Székesfehérvár, Унгария.

 1. INDUSTRIAS MICAL

  Испания

  Предприятието INDUSTRIAS MICAL, e Производител, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Леярски форми, Форми и модели, mazak cast items, Леярски форми, и Форми и модели. Седалището му е в/ъв Albacete, Испания.

 2. ECO KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието ECO KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси, Пластмасови материи - машини за индустрията, Пенокаучук и пенопластмаси, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Neumarkt I.d.opf, Германия.

 1. GRUBER A/S

  Дания

  Предприятието GRUBER A/S, e Производител, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Седалището му е в/ъв Haderslev, Дания.

 2. INDÚSTRIA PORTUGUESA PARA MOLDES (IPPM)

  Португалия

  Предприятието INDÚSTRIA PORTUGUESA PARA MOLDES (IPPM), e Производител, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на design of moulds for plastics, mould design, packaging mould design, и mould building. Седалището му е в/ъв Porto De Mós, Португалия.

 3. SALAPLAST KFT.

  Унгария

  Предприятието SALAPLAST KFT., e Производител, и работи в сферата на Формоване на пластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, и Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Седалището му е в/ъв Szeged, Унгария.

 4. PTCPORT - PLASTIC & TOOLING CONCEPT, UNIP., LDA.

  Португалия

  Предприятието PTCPORT - PLASTIC & TOOLING CONCEPT, UNIP., LDA., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, и Прецизни форми. Седалището му е в/ъв Oliveira De Azeméis, Португалия.

 5. MATRICERÍA ROYAN, S.L.

  Испания

  Предприятието MATRICERÍA ROYAN, S.L., e Производител, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Dies and moulds, punching matrices, template preparation machines, и polyester matrices. Седалището му е в/ъв Denia, Испания.

 6. EXROTEC GMBH

  Германия

  Предприятието EXROTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Формоване на стомани и метали, brioche moulds, tool manufacturing, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Формоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Neuhaus-Schierschnitz, Германия.

 7. WALTER ZINK GMBH

  Германия

  Предприятието WALTER ZINK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пенокаучук и пенопластмаси, Каучук - машини и техника за индустрията, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пенокаучук и пенопластмаси, и Каучук - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Jettingen-Scheppach, Германия.

 8. KUNSTSTOFFTECHNIK SCHERER & TRIER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието KUNSTSTOFFTECHNIK SCHERER & TRIER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси, Електрически и телефонни кабели и жици, Пластмасови материи - машини за индустрията, Пенокаучук и пенопластмаси, Електрически и телефонни кабели и жици, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Michelau i.OFr, Германия.

 1. SETFORGE GAUVIN SA

  Франция

  Предприятието SETFORGE GAUVIN SA, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Железария - шанцоване и щамповане, Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, drop-forging, Железария - шанцоване и щамповане, Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, и forging. Седалището му е в/ъв La Monnerie Le Montel, Франция.

 2. DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пенокаучук и пенопластмаси, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучук - машини и техника за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пенокаучук и пенопластмаси, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Niederwinkling, Германия.

 3. FRITSCH GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието FRITSCH GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Пластмасови материи - машини за индустрията, Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, Пробойник, хартия и картон, Пластмасови материи - машини за индустрията, и Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Седалището му е в/ъв Welden, Германия.

 4. GRIESBECK KUNSTSTOFFPRODUKTE KG

  Германия

  Предприятието GRIESBECK KUNSTSTOFFPRODUKTE KG, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, Пластмасови материи - машини за индустрията, Електрически и телефонни кабели и жици, Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, Пластмасови материи - машини за индустрията, и Електрически и телефонни кабели и жици. Седалището му е в/ъв Peiting, Германия.

 5. OBERPLAST VERPACKUNGEN GMBH

  Германия

  Предприятието OBERPLAST VERPACKUNGEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията, Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Каучук - машини и техника за индустрията, Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, Пластмасови материи - машини за индустрията, и Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Седалището му е в/ъв Winhöring, Германия.

 6. WAREMA KUNSTSTOFFTECHNIK UND MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието WAREMA KUNSTSTOFFTECHNIK UND MASCHINENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, Ламарина за щамповане, Пластмасови материи - машини за индустрията, Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, и Ламарина за щамповане. Седалището му е в/ъв Marktheidenfeld, Германия.

 7. TIS TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE GMBH

  Германия

  Предприятието TIS TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ламарина за щамповане. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, Пенокаучук и пенопластмаси, Хидравлични редуктори, Пластмасови материи - машини за индустрията, Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, Пенокаучук и пенопластмаси, Хидравлични редуктори, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Gauting, Германия.

 8. HÄRING GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието HÄRING GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси, Пластмасови материи - машини за индустрията, Пенокаучук и пенопластмаси, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Eslarn, Германия.

 9. ROS GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието ROS GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, Стоманени жици и кабели, Пластмасови материи - машини за индустрията, Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, и Стоманени жици и кабели. Седалището му е в/ъв Coburg, Германия.

 10. HANS MEYER

  Германия

  Предприятието HANS MEYER, e Производител, и работи в сферата на Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - машини и техника за индустрията, Пенокаучук и пенопластмаси, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмасови материи - машини за индустрията, Каучук - машини и техника за индустрията, Пенокаучук и пенопластмаси, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Burgthann, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини - Внос износ

Брой резултати

87 Фирми