• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети - Агент Представител - Франция

ФранцияАгент/Представител
  1. GROUPE AUCHAN

    Франция

    Предприятието GROUPE AUCHAN, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите, hypermarkets, и Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Croix Cedex, Франция.

  2. AGENCE COMMERCIALE L'EUROPEENNE

    Франция

    Предприятието AGENCE COMMERCIALE L'EUROPEENNE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на food product agents and representatives, food industry, Sales strategy consultancy, и strategy consulting. Седалището му е в/ъв Saint-Avé, Франция.

  3. VENTEACTIVE

    Франция

    Предприятието VENTEACTIVE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско обучение, Marketing/e-marketing consultancy and strategies, и Търговско обучение. Седалището му е в/ъв Chaponnay, Франция.

  4. EVRARD LAWRENCE

    Франция

    Предприятието EVRARD LAWRENCE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Парфюми. Освен това развива дейност и в сферата на Козметични изделия, Козметични средства, Търговска служба, face treatment, Козметични изделия, Козметични средства, и Търговска служба. Седалището му е в/ъв Maubeuge, Франция.

  5. HADJ ALI KHALIDA - AGENT COMMERCIAL

    Франция

    Предприятието HADJ ALI KHALIDA - AGENT COMMERCIAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на market analysis, new customer acquisition, и local and foreign commercial partners sought. Седалището му е в/ъв Toulouse, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LES CONSEILS DU ROY

    Франция

    Предприятието LES CONSEILS DU ROY, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Saint-Hilaire-De-Court, Франция.

  2. MULTI-PASS

    Франция

    Предприятието MULTI-PASS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  3. SAYVIV'ON TRADING

    Франция

    Предприятието SAYVIV'ON TRADING, e Multi-Category, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Брокери - опции, buying and selling commercial properties, и Брокери - опции. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. EURAUCHAN

    Франция

    Предприятието EURAUCHAN, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, Търговски централи, и hypermarkets. Седалището му е в/ъв Villeneuve D Ascq, Франция.

  5. KL2B

    Франция

    Предприятието KL2B, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговски централи. Седалището му е в/ъв Montreuil, Франция.

  1. NDHA

    Франция

    Предприятието NDHA, e Multi-Category, и работи в сферата на Супермаркети. Седалището му е в/ъв Nogent-Sur-Marne, Франция.

  2. DEFCORPS

    Франция

    Предприятието DEFCORPS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - услуги, и Животновъдство - услуги. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  1. EHLINGER Y

    Франция

    Предприятието EHLINGER Y, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв BERNOS BEAULAC, Франция.