• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • напитки - внос-износ

Резултати за

Напитки - внос-износ

ФранцияБордо и АкитенТърговец на едро
  1. CGM VINS

    Франция

    Предприятието CGM VINS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Вина - Бордо, Шампанско и пенливи вина, french wine, Вина - Франция, Вина - Бордо, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв St Savin, Франция.

  2. SARL DUPRAT FRERES

    Франция

    Предприятието SARL DUPRAT FRERES, e Производител, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Бутилиране и пълнене - машини и обурудване, Вина - Франция, Wines - Bordeaux, Wines - Spain, и Бутилиране и пълнене - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Bayonne, Франция.

  3. ALLIANCE BOURG S.C.V

    Франция

    Предприятието ALLIANCE BOURG S.C.V, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, french wine, Wines - Bordeaux, Wines - South-west France, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pugnac, Франция.

  4. SCODEX WINES

    Франция

    Предприятието SCODEX WINES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Вина - Бордо, Вина - Франция, Вина - Бордо, и Wines - South-west France. Седалището му е в/ъв St Emilion, Франция.

  5. CASTEL FRERES

    Франция

    Предприятието CASTEL FRERES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Blanquefort, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LE BIHAN TMEG SAS

    Франция

    Предприятието LE BIHAN TMEG SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Безалкохолни напитки, Напитки - внос-износ, Безалкохолни напитки, alcoholic beverages, flavours for alcoholic beverages, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Villenave D Ornon, Франция.

  2. GUSTOWORLD

    Франция

    Предприятието GUSTOWORLD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foreign wines. Седалището му е в/ъв Bordeaux, Франция.

  3. LAGOON DISTRIBUTION

    Франция

    Предприятието LAGOON DISTRIBUTION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Борд спортове - принадлежности, Облекло - внос-износ, sports accessories, sports clothing, и Борд спортове - принадлежности. Седалището му е в/ъв Bayonne, Франция.