• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ

ФранцияДижон и Бургундия
  1. SCEA DE MUNOT

    Франция

  2. BACCHUS ROSSA IMPORT

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието BACCHUS ROSSA IMPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Напитки, Напитки - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове, Напитки, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Le Creusot, Франция.

  3. SARL DOMAINE BERNARD MOREY ET FILS

    Франция

  4. PHILIPPE PACALET

    Франция

    Предприятието PHILIPPE PACALET, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Beaune, Франция.

  5. SARL CHARREAU

    Франция

    Предприятието SARL CHARREAU, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Baon, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JFB APPRO

    Франция

  2. SARL DOMAINE DEBRAY

    Франция

    Предприятието SARL DOMAINE DEBRAY, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Beaune, Франция.

  3. ETABLISSEMENTS RATEAU

    Франция

  4. STE ETAM - ETS ANDRE MOREY

    Франция

  5. MICHEL CLAIR ET FILLE

    Франция

  1. JEAN DURUP PERE ET FILS SA

    Франция

    Предприятието JEAN DURUP PERE ET FILS SA, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Maligny, Франция.

  2. THIERRY ET PASCALE MATROT

    Франция

  1. JOBARD REMI

    Франция

  2. PAUL THEVENIN

    Франция

  3. CHRISTOPHE PERROT MINOT

    Франция

  4. ALBERT DE CHAVIGNY

    Франция

  5. VIGNOBLES NATHALIE THEULOT

    Франция

  6. ARVINE

    Франция

  7. DE VIGNE EN VIGNE

    Франция

  8. BERNARD DEFAIX

    Франция

    Предприятието BERNARD DEFAIX, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chablis, Франция.

  1. MAISON FOUGERAY DE BEAUCLAIR

    Франция

    Предприятието MAISON FOUGERAY DE BEAUCLAIR, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marsannay La Cote, Франция.

  2. SOCIETE COMMERCIALE LE PRE BERCY

    Франция

    Предприятието SOCIETE COMMERCIALE LE PRE BERCY, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Avallon, Франция.

  3. CAVES DU VIEUX PRESSOIR

    Франция

    Предприятието CAVES DU VIEUX PRESSOIR, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Meursault, Франция.

  4. DOMAINE LUCIEN JACOB

    Франция

  5. LIGNIER VIRGILE

    Франция

  6. DOUDET NAUDIN & COMPAGNIE SAS DE DISTRIBUTION ET D'EXPORTATI

    Франция

    Предприятието DOUDET NAUDIN & COMPAGNIE SAS DE DISTRIBUTION ET D'EXPORTATI, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Savigny Les Beaune, Франция.

  7. SHAPS - ROUCHER-SARRAZIN

    Франция

  8. CHR BOISSONS (CAFE HOTEL RESTAURANT BOISSONS)

    Франция

    Предприятието CHR BOISSONS (CAFE HOTEL RESTAURANT BOISSONS), и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Decize, Франция.

  9. STE D'EXPLOITATION DES ETS COLUS

    Франция

  10. FRANCOIS MARTENOT S.A.

    Франция

    Предприятието FRANCOIS MARTENOT S.A., и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vignoles, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно