• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранителна промишленост- разни производства - машини и техника

Резултати за

Хранителна промишленост- разни производства - машини и техника - Доставчик На Услуги - Франция

ФранцияДоставчик на услуги
  1. PERKINELMER

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието PERKINELMER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биохимия, околна среда - проучвания и изследвания. Освен това развива дейност и в сферата на Лекарства, Водни и почвени анализи, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Лекарства, Водни и почвени анализи, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Villebon Sur Yvette, Франция.

  2. AIRMAX GROUPE

    Франция

    Предприятието AIRMAX GROUPE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Сгъстен въздух - инсталации и уреди, Сгъстен въздух - инсталации и уреди, air compressors, и industrial cooling. Седалището му е в/ъв Bourges, Франция.

  3. SARL BLV GRANDES CUISINES

    Франция

    Предприятието SARL BLV GRANDES CUISINES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, installation of professional kitchens, Професионални кухни - машини и техника, wholesale community kitchens, и repairs of cookers for institutions. Седалището му е в/ъв St Medard En Jalles, Франция.

  4. TRADE CHOR

    Франция

    Предприятието TRADE CHOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  5. GRANDS MOULINS STORIONE

    Франция

    Предприятието GRANDS MOULINS STORIONE, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мелничарство - машини и техника, и Мелничарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BUREAU D ETUDES ODEN

    Франция

    Предприятието BUREAU D ETUDES ODEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Coyolles, Франция.

  2. MOULINS REUNIS DE LA SARTHE

    Франция

  3. MATERIELS ALIMENTATION ET FROID

    Франция

  4. SARL CARRIERES DE ST BAILLON

    Франция

  5. NEU PROCESS

    Франция

    Предприятието NEU PROCESS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Миксери и машини за стриване за хранителната промишленост, и Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Седалището му е в/ъв La Chapelle D'armentières, Франция.