• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • електронно-лъчево заваряване - техника

Резултати за

Електронно-лъчево заваряване - техника - Франция

Франция
  1. INSTITUT DE SOUDURE

    Франция

    Предприятието INSTITUT DE SOUDURE, e Производител, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване, Електронно-лъчево заваряване - техника, arc welding, brazing, Стомани и метали - заваряване и спояване, и Електронно-лъчево заваряване - техника. Седалището му е в/ъв Villepinte, Франция.

  2. LEPTONS-TECHNOLOGIES

    Франция

    Предприятието LEPTONS-TECHNOLOGIES, e Производител, и работи в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електронно-лъчево заваряване - техника, и Електронно-лъчево заваряване - техника. Седалището му е в/ъв Fontaine, Франция.

  3. BINZEL SOUDAGE

    Франция

    Предприятието BINZEL SOUDAGE, e Производител, и работи в сферата на Електрозаваряване - машини и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Електронно-лъчево заваряване - техника, и Електронно-лъчево заваряване - техника. Седалището му е в/ъв Eckbolsheim, Франция.

  4. SOUDAGE INNOVATION C 2 G

    Франция

    Предприятието SOUDAGE INNOVATION C 2 G, e Производител, и работи в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Електронно-лъчево заваряване - техника, Електронно-лъчево заваряване - техника, welding arm, wire welding, и welding. Седалището му е в/ъв Montbrison, Франция.

  5. SAS ASQUINI MGP

    Франция

    Предприятието SAS ASQUINI MGP, e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Стомани и метали - машинно обработване, Електронно-лъчево заваряване - техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Стомани и метали - машинно обработване, design of aeronautical parts, и Електронно-лъчево заваряване - техника. Седалището му е в/ъв Marmande, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TECHMETA

    Франция

    Предприятието TECHMETA, e Производител, и работи в сферата на Електронно-лъчево заваряване - техника. Седалището му е в/ъв Metz-tessy, Франция.

  2. ALPES PRODUITS INDUSTRIELS-API

    Франция

    Предприятието ALPES PRODUITS INDUSTRIELS-API, e Търговец на едро, и работи в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Електронно-лъчево заваряване - техника, и Електронно-лъчево заваряване - техника. Седалището му е в/ъв Echirolles, Франция.

  3. COMATEL DEVELOPPEMENT

    Франция

  4. BOSCHUNG ENVIRONNEMENT

    Франция