• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • панаири- изложби- салони - организация

Резултати за

Панаири- изложби- салони - организация

ФранцияЛион и Рон-АлпДоставчик на услуги
  1. EURL THIERRY PUPIER

    Франция

    Предприятието EURL THIERRY PUPIER, e Производител, и работи в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове. Освен това развива дейност и в сферата на Изложбени щандове - проектиране и монтаж, Панаири, изложби, салони - организация, Изложбена мебел, Изложбени щандове - проектиране и монтаж, Панаири, изложби, салони - организация, prefabricated display booths, и Изложбена мебел. Седалището му е в/ъв Pomeys, Франция.

  2. G.L. MOBILIER

    Франция

    Предприятието G.L. MOBILIER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Изложби - организация и инсталации, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Brignais, Франция.

  3. DEL IN

    Франция

    Предприятието DEL IN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Изложби - организация и инсталации, и Изложби - организация и инсталации. Седалището му е в/ъв Lyon, Франция.

  4. EUREXPO LYON

    Франция

    Предприятието EUREXPO LYON, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Организатори на изложби, и Организатори на изложби. Седалището му е в/ъв Chassieu, Франция.