• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • стомани и метали - обработване

Резултати за

Стомани и метали - обработване

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягДоставчик на услуги
  1. FRANCE TTH

    Франция

    Предприятието FRANCE TTH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  2. USIS ENTREPRISE

    Франция

    Предприятието USIS ENTREPRISE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Тежко котелно производство, Mechanized welding, и Тежко котелно производство. Седалището му е в/ъв Tarascon, Франция.

  3. ADEFY

    Франция

    Предприятието ADEFY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, и ecological paint removers. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. AGITE

    Франция

    Предприятието AGITE, e Разпространител, и работи в сферата на Електролиза - повърхнинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Screw-in type heating elements, и filtering cartridges. Седалището му е в/ъв Flassans-Sur-Issole, Франция.

  5. DECAPMAX

    Франция

    Предприятието DECAPMAX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пясъкоструйна обработка - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на sandblasting, и gravelling. Седалището му е в/ъв La Colle Sur Loup, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ORTEC INDUSTRIE SAS

    Франция

    Предприятието ORTEC INDUSTRIE SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство от мед, и Котелно производство от мед. Седалището му е в/ъв Aix-En-Provence Cedex 3, Франция.

  2. CHROMALUX

    Франция

    Предприятието CHROMALUX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хромиране. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  3. METAL 13

    Франция

  4. AZUR INDUSTRIES

    Франция

    Предприятието AZUR INDUSTRIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени тръбни системи, Стомани и метали - машинно обработване, Промишлени тръбни системи, subcontracting and mechanized welding, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Fos-Sur-Mer, Франция.