• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • фирми по чистотата

Резултати за

Фирми по чистотата

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягДоставчик на услуги
  1. MOLDOVAN NETTOYAGE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието MOLDOVAN NETTOYAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Промишлено почистване, Зидария - строителни работи, Боядисване - предприемачи, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Промишлено почистване, и Зидария - строителни работи. Седалището му е в/ъв Istres, Франция.

  2. DÉBARRAS MAISON PACA

    Франция

    Предприятието DÉBARRAS MAISON PACA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Освен това развива дейност и в сферата на clearing offices, warehouses and stores. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. ONET

    Франция

    Предприятието ONET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, Почистване - услуги, Cleanroom Solution, cleaning, и occupational hygiene and safety. Седалището му е в/ъв Marseille Cedex 09, Франция.

  4. PROTECTPURE

    Франция

    Предприятието PROTECTPURE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Освен това развива дейност и в сферата на germicide disinfection of buildings, environments and plants, и magnetotherapy. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. VARNET NETTOYAGES

    Франция

    Предприятието VARNET NETTOYAGES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Фирми по чистотата, cleaning services for condominiums, office cleaning services, и Фирми по чистотата. Седалището му е в/ъв Six Fours Les Plages, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TOP NET ENTRETIEN

    Франция

    Предприятието TOP NET ENTRETIEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. CYRNEX SARL

    Франция

    Предприятието CYRNEX SARL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Освен това развива дейност и в сферата на cleaning, и cleaning services for condominiums. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  3. ARMANI PROPRETE

    Франция

    Предприятието ARMANI PROPRETE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  4. HOUSECLEANERS.FR

    Франция

    Предприятието HOUSECLEANERS.FR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  5. NET1000.PROPRETÉ

    Франция

    Предприятието NET1000.PROPRETÉ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Фирми по чистотата, и Фирми по чистотата. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.