• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • химия - основни продукти и деривати

Резултати за

Химия - основни продукти и деривати

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягДоставчик на услуги
  1. SARL EQUINOXE

    Франция

    Предприятието SARL EQUINOXE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Емулсионни бои. Освен това развива дейност и в сферата на painters, facade decorations, decorative paints, и waxed cement. Седалището му е в/ъв Frejus, Франция.

  2. ELITE4D

    Франция

    Предприятието ELITE4D, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Немедицински дезинфектиращи средства. Освен това развива дейност и в сферата на germicide disinfection of buildings, environments and plants, pigeon deterrence, и ant disinfestation. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  3. BRIZEAU

    Франция

    Предприятието BRIZEAU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поддръжка на плувни басейни - препарати. Освен това развива дейност и в сферата на Swimming pools - water treatment, и swimming-pool maintenance. Седалището му е в/ъв La Ciotat, Франция.

  4. ALLGAZON

    Франция

    Предприятието ALLGAZON, e Разпространител, и работи в сферата на Полиетилен. Седалището му е в/ъв LA CIOTAT, Франция.

  5. ENTREPRISE BOULFELTIOU

    Франция

    Предприятието ENTREPRISE BOULFELTIOU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на painting. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. COPELIA

    Франция

    Предприятието COPELIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Емулсионни бои, и Емулсионни бои. Седалището му е в/ъв Villeneuve Loubet, Франция.