• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • disinfectants

Резултати за

Disinfectants

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягДоставчик на услуги
  1. GROUPE APP

    Франция

    Предприятието GROUPE APP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Намаляване на атмосферното замърсяване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, Ширми и екстрактори, cold room ventilation, magnetic limescale-removal treatments, Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, и Ширми и екстрактори. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. Y3D ANTI NUISIBLES - TRAITEMENT DE CHARPENTE

    Франция

    Предприятието Y3D ANTI NUISIBLES - TRAITEMENT DE CHARPENTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на disinfection and disinfestation of land and environments, и Pest control. Седалището му е в/ъв Auribeau-Sur-Siagne, Франция.

  3. PROTECTPURE

    Франция

    Предприятието PROTECTPURE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Освен това развива дейност и в сферата на germicide disinfection of buildings, environments and plants, и magnetotherapy. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. ELITE4D

    Франция

    Предприятието ELITE4D, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Немедицински дезинфектиращи средства. Освен това развива дейност и в сферата на germicide disinfection of buildings, environments and plants, pigeon deterrence, и ant disinfestation. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  5. PROTIS ENVIRONNEMENT

    Франция

    Предприятието PROTIS ENVIRONNEMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на rat extermination, insect removal, и hospital disinfecting. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.