• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • замразени и дълбоко замразени риби

Резултати за

Замразени и дълбоко замразени риби

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. NDOYE DISTRIBUTION

    Франция

    Предприятието NDOYE DISTRIBUTION, e Разпространител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на shellfish, cephalopods, и fresh fish export. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. SEAWONDERS

    Франция

    Предприятието SEAWONDERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на sardine, squid, squid, и anchovies, sardines and mackerel. Седалището му е в/ъв La Ciotat, Франция.

  3. FOOD AND BEVERAGE SERVICES

    Франция

    Предприятието FOOD AND BEVERAGE SERVICES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на import, frozen shellfish, и import of frozen fish. Седалището му е в/ъв Saint Laurent Du Var, Франция.

  4. ECOGEL SARL

    Франция

    Предприятието ECOGEL SARL, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риби, fish soup, и Риби. Седалището му е в/ъв Le Pradet, Франция.

  5. AFRIMER EUROPE

    Франция

    Предприятието AFRIMER EUROPE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ALMA FOOD

    Франция

    Предприятието ALMA FOOD, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на shrimp, и cuttlefish. Седалището му е в/ъв Vallauris, Франция.

  2. SEABLUE

    Франция

    Предприятието SEABLUE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби, и Замразени и дълбоко замразени риби. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. SOMEGEL INTERNATIONAL

    Франция

  4. FRDP

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието FRDP, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, Диетичнa и биологичнa хранa, Deep-frozen organic herbs, Deep-frozen organic condiments, Deep-frozen organic fruit, Deep-frozen organic dried vegetables, и Deep-frozen organic preparations and purées. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  5. SA GENERALE FRIGORIFIQUE DISTRIBUTION

    Франция

  1. SARL CARNOT

    Франция

  2. M&M QUALITY- FOOD

    Франция

    Предприятието M&M QUALITY- FOOD, e Разпространител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса, Замразени готови ястия, Замразени и дълбоко замразени меса, и Замразени готови ястия. Седалището му е в/ъв Mandelieu La Napoule, Франция.

  1. GELAZUR

    Франция

    Предприятието GELAZUR, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове, Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, Замразени и дълбоко замразени меса, Замразени и дълбоко замразени плодове, Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, и Замразени и дълбоко замразени меса. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.