• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. NEGOPRIM

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието NEGOPRIM, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Земеделие - внос-износ, fresh fruit, fresh vegetables, Fresh fruit traders, Fresh vegetable traders, Плодове, legumes, и exotic fruit. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  2. LES LAVANDES DU MOULIN

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието LES LAVANDES DU MOULIN, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на lavender, Essential lavender oils, Lavender floral water, Dried lavender flowers, Blue lavender bouquets, Lavandin essential oils, Bouquets of lavender, Dried lavender flowers, и Lavender. Седалището му е в/ъв Saint Christol, Франция.

  3. CAPI EXPORT

    Франция

    Предприятието CAPI EXPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Инструменти за високопрецизни измервания. Освен това развива дейност и в сферата на Лаборатории - уреди и инструменти, Земеделие - внос-износ, Земеделие - инсталации и съоръжения, Лаборатории - уреди и инструменти, Laboratory analysis equipment, Земеделие - внос-износ, и Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

  4. EARL DUC REGIS / DOMAINE DE REVERCHON

    Франция

    Предприятието EARL DUC REGIS / DOMAINE DE REVERCHON, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на essential oils. Седалището му е в/ъв Valreas, Франция.

  5. MARIUS BRUN & FILS

    Франция

    Предприятието MARIUS BRUN & FILS, e Производител, и работи в сферата на Ориз. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Arles Cedex, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EARL EYGUESTRE

    Франция

    Предприятието EARL EYGUESTRE, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Wines - Rhône valley. Седалището му е в/ъв Seguret, Франция.

  2. CAVE À HUILE

    Франция

    Предприятието CAVE À HUILE, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на olive oil. Седалището му е в/ъв Venelles, Франция.

  3. JUMANLY

    Франция

    Предприятието JUMANLY, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. GRIMAR DISTRIBUTIONS

    Франция

    Предприятието GRIMAR DISTRIBUTIONS, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. L'OLIVERAIE DU CAP

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието L'OLIVERAIE DU CAP, e Разпространител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Растителни мазнини, Маслини, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Растителни мазнини, Маслини, Хранeнe - внос-износ, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв La Seyne Sur Mer, Франция.

  1. WEMADE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието WEMADE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Конфекция - машини и техника, Хартия - производство, Тъкани, Бански костюми, Текстил - внос-износ, Текстил - машини и техника, swimsuit fabrics, textile industry, и Конфекция - машини и техника. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. CHABAS

    Франция

    Предприятието CHABAS, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Селскостопански машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, Селскостопански машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Charleval, Франция.

  1. INITIALES BB DISTRIBUTION

    Франция

  2. CHIMIGET

    Франция

  3. BOOTS

    Франция

  4. PJ JP

    Франция

  5. MOVIN

    Франция

  6. STE EXPLOITATION ETS VERDON BOISSONS

    Франция

  7. PLANETE AVENTURE

    Франция

    Предприятието PLANETE AVENTURE, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв St Andre De La Roche, Франция.

  8. LE PAMPRE D'OR VINS GROS

    Франция

  1. CORDEIL'S DRINKS

    Франция

  2. DECOUVERTES ET SELECTIONS

    Франция

  3. MELBA GASTRONOMIE

    Франция

    Предприятието MELBA GASTRONOMIE, e Разпространител, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Шампанско и пенливи вина, Алкохолни и спиртни напитки, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв la Trinité, Франция.

  4. MAPS

    Франция

  5. ITALIAN POP - BONNETERIE CENTRALE

    Франция

    Предприятието ITALIAN POP - BONNETERIE CENTRALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Спортни дрехи, Облекло - внос-износ, women's clothing, pants, и Спортни дрехи. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  6. LES VINS CHARLES BLAGDEN

    Франция

  7. VINUM NOSTRUM

    Франция

  8. S A S OGIER

    Франция

    Предприятието S A S OGIER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Вина - Франция, Напитки - внос-износ, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв Chateauneuf Du Pape, Франция.

  9. COOPERATIVE AGRICOLE D'APPROVISIONNEMENT DE ROGNONAS

    Франция

  10. SOC EXPLO LA CAVE DES MAURES

    Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Земеделие - внос-износ

Брой резултати

115 Фирми