• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • златарство - машини и техника

Резултати за

Златарство - машини и техника

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. L'ECHOPPE D'OR

    Франция

    Verified by europages badge

    L'ECHOPPE D'OR founded in 1976 is an online jeweller and sells Armenian jewellery. Our team of jewellers and setters all have jewellery diplomas. So we are experts in watch-making, jewellery and goldsmithing. We put all our expertise at your service for any jewellery requests. Our latest creations are visible on our site and in our shop at 47 rue d'Endoume, 13007 Marseilles. We specialize in Armenian crucifixes and Armenian alphabet nameplates in 18-carat yellow, white and pink gold and silver. We are also the official creators of the medallion collection dedicated to Aznavour's songs in partnership with the Aznavour Foundation. What is more, 15% of the sales price is paid over to the Aznavour Foundation. All our products are made in 18-carat gold or 925 silver, and are manufactured in our workshop using bench pins. Thus we can supply you with fabulous jewellery on the strength of over 40 years of experience. Delivery is free for orders worth over € 100 for France only and costs € 30 for destinations abroad. You can always reach us for any additional information you may require on +33-4-91-52-00-32 from 9 am to 12 noon and from 2 to 6 pm.

  2. VENTE FLASH BIJOUX

    Франция

    Предприятието VENTE FLASH BIJOUX, e Разпространител, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на clock-making accessories, и fashion accessories. Седалището му е в/ъв Camaret Sur Aigues, Франция.

  3. ROMANE BIJOUX

    Франция

    Предприятието ROMANE BIJOUX, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на jewellery, accessories for jewellery-making, и Handcrafted jewellery. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. COMPTOIR REGIONAL ACHAT METAUX PRECIEUX

    Франция

    Предприятието COMPTOIR REGIONAL ACHAT METAUX PRECIEUX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия - машини и техника, и Бижутерия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

  5. EBBO FOOD CONSULTANT

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието EBBO FOOD CONSULTANT, e Производител, и работи в сферата на Производство на тестени сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на бисквити - машини и техника, и Производство на бисквити - машини и техника. Седалището му е в/ъв Montauroux, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WEMADE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието WEMADE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Конфекция - машини и техника, Хартия - производство, Тъкани, Бански костюми, Текстил - внос-износ, Текстил - машини и техника, swimsuit fabrics, textile industry, и Конфекция - машини и техника. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. C.I.C.M.A FRANCE

    Франция

    Предприятието C.I.C.M.A FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Trigance, Франция.

  3. VALENGUY PROVENCE

    Франция

    Предприятието VALENGUY PROVENCE, e Производител, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, Ресторанти - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Six Fours Les Plages, Франция.

  4. MISTRE MOTOCULTURE

    Франция

  5. LE POUSSIN BLEU

    Франция

  1. RUHL PLAGE

    Франция

    Предприятието RUHL PLAGE, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. LUBERON CONFISAGE

    Франция

    Предприятието LUBERON CONFISAGE, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкарство - машини и техника, и Сладкарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gargas, Франция.

  1. INGENIERIE MAINTENANCE HYDRAULIQUE

    Франция

    Предприятието INGENIERIE MAINTENANCE HYDRAULIQUE, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - машини и техника, и Разрушаване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gemenos, Франция.

  2. ETS NEVIERE

    Франция

    Предприятието ETS NEVIERE, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мед, Пчеларство и бубарство, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Козметични средства, Мед, Пчеларство и бубарство, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв Valensole, Франция.

  3. PAGES MOTOCULTURE

    Франция

    Предприятието PAGES MOTOCULTURE, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pertuis, Франция.

  4. DISTRIBUTION PROVENCALE SARL

    Франция

    Предприятието DISTRIBUTION PROVENCALE SARL, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rognonas, Франция.

  5. SE DES ETS FERT ET JEAN SARL

    Франция

    Предприятието SE DES ETS FERT ET JEAN SARL, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sainte-Cécile-Les-Vignes, Франция.

  6. SARL ETABLISSEMENT CHALAN

    Франция

    Предприятието SARL ETABLISSEMENT CHALAN, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lapalud, Франция.

  7. AUTRAN & MAB CONSTRUCTEUR

    Франция

    Предприятието AUTRAN & MAB CONSTRUCTEUR, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rognonas, Франция.

  8. CHABAS

    Франция

    Предприятието CHABAS, e Производител, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Селскостопански машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, Внос-износ на обработващи машини, Селскостопански машини и аксесоари, Лозарство - машини и техника, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Charleval, Франция.

  1. QUEROL JEAN PIERRE

    Франция

    Предприятието QUEROL JEAN PIERRE, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв St Martin De Crau, Франция.

  2. LENOIR OCCASION

    Франция

    Предприятието LENOIR OCCASION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион, used machinery bought and sold, и Машини и техника от оказион. Седалището му е в/ъв Montauroux, Франция.

  3. SOCIETE INDUSTRIELLE MENUISERIE CORSO

    Франция

  4. BERNARDONI CLAUDE

    Франция

  5. LENORMAND

    Франция

  6. MOULIN PICHARD

    Франция

    Предприятието MOULIN PICHARD, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мелничарство - машини и техника, и Мелничарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Malijai, Франция.

  7. GRANDS MOULINS STORIONE

    Франция

    Предприятието GRANDS MOULINS STORIONE, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мелничарство - машини и техника, и Мелничарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  8. JEAN COINTE

    Франция

    Предприятието JEAN COINTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Gap, Франция.

  9. ANDRE COUTURIER

    Франция

    Предприятието ANDRE COUTURIER, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Violes, Франция.

  10. MECA SERVICES

    Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Златарство - машини и техника

Брой резултати

90 Фирми

Категория