• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове

Резултати за

Плодове

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягПроизводител
  1. SICA VAL DE NESQUE

    Франция

    Предприятието SICA VAL DE NESQUE, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и agricultural cooperative. Седалището му е в/ъв Malemort Du Comtat, Франция.

  2. ASSOCIATION PINK LADY EUROPE

    Франция

    Предприятието ASSOCIATION PINK LADY EUROPE, e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на agricultural cooperative. Седалището му е в/ъв Le-Pontet, Франция.

  3. LES RUBIS DE LANSAC

    Франция

    Предприятието LES RUBIS DE LANSAC, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв Tarascon, Франция.

  4. JMC FRUITS

    Франция

    Предприятието JMC FRUITS, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  5. STE XEDA INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието STE XEDA INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, и packing and packaging labelling and marking machinery. Седалището му е в/ъв St-Andiol, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PRONATURA

    Франция

    Предприятието PRONATURA, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на organic fruit, Oragnic fruits and vegetables, и organic vegetables. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  2. EARL LE VERGERS DE LA GARENNE

    Франция

    Предприятието EARL LE VERGERS DE LA GARENNE, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв St Pierre De Mezoargues, Франция.

  3. SNC DU DOMAINE DE VALDITION

    Франция

    Предприятието SNC DU DOMAINE DE VALDITION, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв Orgon, Франция.

  4. UNION BANANIERE AFRICAINE

    Франция

    Предприятието UNION BANANIERE AFRICAINE, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. ANADIA

    Франция

    Предприятието ANADIA, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв Sarrians, Франция.

  1. SICA MAS DE LA DURANCE

    Франция

    Предприятието SICA MAS DE LA DURANCE, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв Senas, Франция.

  2. SCEA DOMAINES BARREL PANIERES

    Франция

    Предприятието SCEA DOMAINES BARREL PANIERES, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв St Remy De Provence, Франция.

  1. GROUPEMENT FONCIER AGRICOLE DES QUATRE VENTS

    Франция

    Предприятието GROUPEMENT FONCIER AGRICOLE DES QUATRE VENTS, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв Valensole, Франция.

  2. SICA LES PAYSANS DU VENTOUX

    Франция

  3. EARL LA FRUITIERE

    Франция

  4. GAEC MEYER

    Франция

  5. SCA DE LA TAPIE DE BOUCHET

    Франция

  6. LES JARDINS D'HESPERIE SARL

    Франция

  7. LES VERGERS DU MOURGON

    Франция

  8. EARL GARCIN RENE ET CHRISTIAN

    Франция

  1. STE CIVILE AGRICOLE MAS DES GRAVIERS

    Франция

  2. SCEA LES VERGERS DE LA HAUTE

    Франция

  3. FRDP

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието FRDP, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, Диетичнa и биологичнa хранa, Замразени и дълбоко замразени зеленчуци, Диетичнa и биологичнa хранa, Deep-frozen organic herbs, Deep-frozen organic condiments, Deep-frozen organic fruit, Deep-frozen organic dried vegetables, и Deep-frozen organic preparations and purées. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  4. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, e Multi-Category, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове с ядки, Зехтин, exotic fruit, extra virgin olive oil, toasted dry fruits, sun-dried tomatoes, pecan, shelled hazelnuts, и cashew nuts. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. CALIBREX

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието CALIBREX, e Производител, и работи в сферата на Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина. Освен това развива дейност и в сферата на couplings, electronic multi-purpose weight graders, electronic multi-fruit weight graders, Electronic apricot graders, Electronic apple graders, Electronic melon graders, Electronic peach graders, multi-purpose multi fruit grader, и electronic grader with optic measurement system. Седалището му е в/ъв Cavaillon Cedex, Франция.

  6. TERRAROMA

    Франция

    Предприятието TERRAROMA, e Производител, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Valensole, Франция.

  7. SABOR BRASIL

    Франция

    Предприятието SABOR BRASIL, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Тропически плодове, exotic fruit, и Тропически плодове. Седалището му е в/ъв Gap, Франция.

  8. JOUFFRUIT

    Франция

    Предприятието JOUFFRUIT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  9. IDYL

    Франция

    Предприятието IDYL, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на logistics services. Седалището му е в/ъв Châteaurenard Cedex, Франция.

  10. AVOCAT DE COLOMBIE

    Франция

    Предприятието AVOCAT DE COLOMBIE, e Производител, и работи в сферата на Тропически плодове. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно