• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • стомани и метали - обработване

Резултати за

Стомани и метали - обработване

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягПроизводител
  1. BAUMIER SA

    Франция

    Предприятието BAUMIER SA, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизно котелно производство, Котелно производство за корабната промишленост, Прецизно котелно производство, Котелно производство за корабната промишленост, и subcontracting and mechanized welding. Седалището му е в/ъв La Garde, Франция.

  2. SOREMAT AD

    Франция

    Предприятието SOREMAT AD, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство от неръждаеми материали. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за камиони - конструкция, и Каросерия за камиони - конструкция. Седалището му е в/ъв Arles, Франция.

  3. FACE SUD

    Франция

    Предприятието FACE SUD, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Подкастряне и отсичане на дървета, Blanket, insulation, и Подкастряне и отсичане на дървета. Седалището му е в/ъв Le-Muy, Франция.

  4. PIERRES ET LUBERON

    Франция

    Предприятието PIERRES ET LUBERON, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на crushed stone. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  5. LES MAISONS DE PROVENCE CONSTRUCTION

    Франция

    Предприятието LES MAISONS DE PROVENCE CONSTRUCTION, e Производител, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Леки метални носещи конструкции, Огъване на стомани и метали, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Леки метални носещи конструкции, Огъване на стомани и метали, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Manosque, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TRAVAUX EPUISEMENT ET CONSOLIDATION DES SOLS

    Франция

    Предприятието TRAVAUX EPUISEMENT ET CONSOLIDATION DES SOLS, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на sheet piles, foundations for buildings, и cleansing and renovation. Седалището му е в/ъв Frejus, Франция.

  2. SOCIETE PRESTALPES

    Франция

    Предприятието SOCIETE PRESTALPES, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Скелета и стълби, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Скелета и стълби. Седалището му е в/ъв Gap, Франция.

  3. ARMA TECH SAS

    Франция

    Предприятието ARMA TECH SAS, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, Огъване на стомани и метали, Метални покрития за стоманобетон, metal scaffolding, Огъване на стомани и метали, и concrete reinforcements. Седалището му е в/ъв Le Rove, Франция.

  4. BATISSEURS DE PROVENCE

    Франция

    Предприятието BATISSEURS DE PROVENCE, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Скелета и стълби, Зидария - строителни работи, Лека метална конструкция, Скелета и стълби, Зидария - строителни работи, и general renovation work. Седалището му е в/ъв Entraigues-Sur-La-Sorgue, Франция.

  5. MR ENTREPRISE

    Франция

    Предприятието MR ENTREPRISE, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, Сачмоструйна обработка на стомани и метали, Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, и Сачмоструйна обработка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Istres, Франция.

  1. ATELIERS DE FOS

    Франция

    Предприятието ATELIERS DE FOS, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени изделия от ламарина, Електрозаваряване - машини и пособия, Промишлени изделия от ламарина, Електрозаваряване - машини и пособия, Sheet metalwork, и fine sheet metalwork subcontracting. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  2. LABORATOIRE ACI

    Франция

    Предприятието LABORATOIRE ACI, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Професионални сапуни и препарати за миене, Почистване на обори - машини и техника, Инсектициди (срещу насекоми), Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Професионални сапуни и препарати за миене, Почистване на обори - машини и техника, и Инсектициди (срещу насекоми). Седалището му е в/ъв CABRIES, Франция.

  1. PROX HYDRO

    Франция

    Предприятието PROX HYDRO, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени изделия от ламарина, Промишлени изделия от ламарина, piece counters, и litre gauges. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. SEPALUMIC INDUSTRIES

    Франция

    Предприятието SEPALUMIC INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Прозорци, Метални веранди, Прозорци, safety rails, main gates, и Метални веранди. Седалището му е в/ъв Mouans-Sartoux Cedex, Франция.

  3. VOLPI BATIMENT

    Франция

    Предприятието VOLPI BATIMENT, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Скелета и стълби, Зидария - строителни работи, Скелета и стълби, Зидария - строителни работи, earthmoving machinery, и equipment tools. Седалището му е в/ъв Saint-Jean-Cap-Ferrat, Франция.

  4. STE GERVAIS ET WEBER

    Франция

    Предприятието STE GERVAIS ET WEBER, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство от неръждаеми материали, и Котелно производство от неръждаеми материали. Седалището му е в/ъв Rognac, Франция.

  5. UG

    Франция

    Предприятието UG, e Производител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на aluminum-frame window installation. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  6. STE INDUSTRIELLE MAINTENANCE ETUDES ET REALISATION SARL

    Франция

    Предприятието STE INDUSTRIELLE MAINTENANCE ETUDES ET REALISATION SARL, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство от неръждаеми материали, и Котелно производство от неръждаеми материали. Седалището му е в/ъв Martigues, Франция.

  7. SO.CO.ME.LU.

    Франция

    Предприятието SO.CO.ME.LU., e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство от леки сплави, и Котелно производство от леки сплави. Седалището му е в/ъв Pertuis, Франция.

  8. L'ARC EN CIEL

    Франция

  1. ETABLISSEMENTS EVANGELISTA EURL

    Франция

  2. RICHELMI DAVID

    Франция

  3. SA STEM TRAVAUX ET DISTRIBUTION

    Франция

  4. KROMALU

    Франция

  5. CANNES PLIAGE SERVICE METALLERIE POSE

    Франция

  6. ENTREPOSE NAVIBORD

    Франция

  7. STE ARMATURES MANNA & THIRION

    Франция

    Предприятието STE ARMATURES MANNA & THIRION, e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, armatures, metal reinforcements for the building trade, concrete reinforcements, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Saint-Chamas, Франция.

  8. FONDERIES DU MIDI

    Франция

    Предприятието FONDERIES DU MIDI, e Производител, и работи в сферата на Леене на алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, moulding, Стомани и метали - машинно обработване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Vitrolles Cedex, Франция.

  9. SARL NUMERHYD

    Франция

    Предприятието SARL NUMERHYD, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на hydraulic cylinders. Седалището му е в/ъв Gemenos, Франция.

  10. TECHNOPLUS INDUSTRIES

    Франция

    Предприятието TECHNOPLUS INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - заваряване и спояване, Стомани и метали - машинно обработване, Mechanized welding, Стомани и метали - заваряване и спояване, и Sheet metalwork. Седалището му е в/ъв Les-Pennes-Mirabeau Cedex, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Стомани и метали - обработване

Брой резултати

37 Фирми