• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • construction of buildings

Резултати за

Construction of buildings

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягПроизводител
  1. AVENIR CONSTRUCTION

    Франция

    Предприятието AVENIR CONSTRUCTION, e Производител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building construction, и building renovation. Седалището му е в/ъв Hyères, Франция.

  2. STE INDUSTRIELLE DE SERRURERIE

    Франция

    Предприятието STE INDUSTRIELLE DE SERRURERIE, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покривни обшивки, Строителство на промишлени сгради, Железария, Метални покривни обшивки, Строителство на промишлени сгради, и Железария. Седалището му е в/ъв Draguignan, Франция.

  3. JULIEN

    Франция

    Предприятието JULIEN, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Cairanne, Франция.

  4. LES MAISONS DE PROVENCE CONSTRUCTION

    Франция

    Предприятието LES MAISONS DE PROVENCE CONSTRUCTION, e Производител, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Леки метални носещи конструкции, Огъване на стомани и метали, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Леки метални носещи конструкции, Огъване на стомани и метали, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Manosque, Франция.

  5. SOCIETE PRESTALPES

    Франция

    Предприятието SOCIETE PRESTALPES, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Скелета и стълби, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Скелета и стълби. Седалището му е в/ъв Gap, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INOX MARINE INNOVATION

    Франция

    Предприятието INOX MARINE INNOVATION, e Производител, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Строителна кинкалерия, и boating equipment. Седалището му е в/ъв La Crau, Франция.

  2. BN SERRES

    Франция

    Предприятието BN SERRES, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Лека метална конструкция, и greenhouses. Седалището му е в/ъв Monteux, Франция.

  3. SALSE SAS

    Франция

    Предприятието SALSE SAS, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Лека метална конструкция, metal structural work, и Motorised lifting equipment. Седалището му е в/ъв Toulon Cedex 9, Франция.

  4. EDELEN

    Франция

    Предприятието EDELEN, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Пощенски кутии, Пощенски кутии, Signing/signalling, и mastering. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

  5. EDELEN

    Франция

    Предприятието EDELEN, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Пощенски кутии, Пощенски кутии, silkscreen engraved plate, и pallets. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

  1. CONSTRUCTION METALLIQUE VAUCLUSIENNE

    Франция

    Предприятието CONSTRUCTION METALLIQUE VAUCLUSIENNE, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Pernes Les Fontaines, Франция.

  2. SOCIETE ROSSI FRERES

    Франция

    Предприятието SOCIETE ROSSI FRERES, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Arles, Франция.

  1. BERTHE

    Франция

  2. SCV

    Франция

  3. QUINCAILLERIE MEDITERRANEENNE

    Франция