• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • fruit & vegetables

Резултати за

Fruit & vegetables

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягПроизводител
  1. LES GRANDS PRES

    Франция

    Предприятието LES GRANDS PRES, e Производител, и работи в сферата на Чесън. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables, и onions. Седалището му е в/ъв Mornas, Франция.

  2. ULYSSE INTERNATIONAL GROUP

    Франция

    Предприятието ULYSSE INTERNATIONAL GROUP, e Производител, и работи в сферата на Консерви. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables, и Delicatessen products. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. CALIBREX

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието CALIBREX, e Производител, и работи в сферата на Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина. Освен това развива дейност и в сферата на couplings, electronic multi-purpose weight graders, electronic multi-fruit weight graders, Electronic apricot graders, Electronic apple graders, Electronic melon graders, Electronic peach graders, multi-purpose multi fruit grader, и electronic grader with optic measurement system. Седалището му е в/ъв Cavaillon Cedex, Франция.

  4. JOUFFRUIT

    Франция

    Предприятието JOUFFRUIT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  5. PRONATURA

    Франция

    Предприятието PRONATURA, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на organic fruit, Oragnic fruits and vegetables, и organic vegetables. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IDYL

    Франция

    Предприятието IDYL, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на logistics services. Седалището му е в/ъв Châteaurenard Cedex, Франция.

  2. LAMPRIEN PROVENCE

    Франция

    Предприятието LAMPRIEN PROVENCE, e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на thyme, aromatic herbs, Fresh fruits and vegetables, и groceries. Седалището му е в/ъв Sénas, Франция.

  3. SETOP

    Франция

    Предприятието SETOP, e Производител, и работи в сферата на Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  4. COMPAGNIE FRUITIERE IMPORT

    Франция

    Предприятието COMPAGNIE FRUITIERE IMPORT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. SOJUFEL

    Франция

    Предприятието SOJUFEL, e Производител, и работи в сферата на Плодови и зеленчукови сокове. Седалището му е в/ъв Saint-andiol, Франция.

  1. CONSERVERIES PROVENCALES

    Франция

    Предприятието CONSERVERIES PROVENCALES, e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Миячни машини за плодове, зеленчуци, риба, и Миячни машини за плодове, зеленчуци, риба. Седалището му е в/ъв Salernes, Франция.