• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • hotel

Резултати за

Hotel

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягПроизводител
  1. CREATION REALISATION DIFFUSION

    Франция

    Предприятието CREATION REALISATION DIFFUSION, e Производител, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на articles for the hotel industry, Embroidery for ready-to-wear, dressing gowns embroidered, и manufacturer of embroidery pieces. Седалището му е в/ъв Cannes, Франция.

  2. MAISON DE VACANCES EN CAMPAGNE

    Франция

    Предприятието MAISON DE VACANCES EN CAMPAGNE, e Производител, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на holiday homes, и seasonal lettings. Седалището му е в/ъв Bédarrides, Франция.

  3. HD FRAGRANCES SAS

    Франция

    Предприятието HD FRAGRANCES SAS, e Производител, и работи в сферата на Козметични средства. Освен това развива дейност и в сферата на courtesy products for hotels. Седалището му е в/ъв Eygalières, Франция.

  4. CASH SYSTEMES INDUSTRIE

    Франция

    Предприятието CASH SYSTEMES INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Касови апарати. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Saint-Raphaël, Франция.

  5. DOMELIT

    Франция

    Предприятието DOMELIT, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на supply of bed bases for institutions and hotels. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EQUIPEMENTS CONCEPTION HOTELLERIE RESTAURANTS

    Франция

    Предприятието EQUIPEMENTS CONCEPTION HOTELLERIE RESTAURANTS, e Производител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Мебел за заведенията за обществено хранене, и Мебел за заведенията за обществено хранене. Седалището му е в/ъв St Laurent Du Var, Франция.

  2. LE GRAND CAFÉ DE FRANCE - RESTAURANT À NICE

    Франция

    Предприятието LE GRAND CAFÉ DE FRANCE - RESTAURANT À NICE, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на restaurant facilities. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  3. EDWARD

    Франция