• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - агенти

Резултати за

Внос-износ - агенти

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягРазпространител
  1. NEGOPRIM

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието NEGOPRIM, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Земеделие - внос-износ, fresh fruit, fresh vegetables, Fresh fruit traders, Fresh vegetable traders, Плодове, legumes, и exotic fruit. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  2. L'OLIVERAIE DU CAP

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието L'OLIVERAIE DU CAP, e Разпространител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Растителни мазнини, Маслини, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Растителни мазнини, Маслини, Хранeнe - внос-износ, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв La Seyne Sur Mer, Франция.

  3. SARL D EXPLOITATION DES ETABLISSEMENTS OLIVIER FRERES

    Франция

  4. MELBA GASTRONOMIE

    Франция

    Предприятието MELBA GASTRONOMIE, e Разпространител, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Шампанско и пенливи вина, Алкохолни и спиртни напитки, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв la Trinité, Франция.

  5. ARISTOTE

    Франция

    Предприятието ARISTOTE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия, Работни блузи и престилки, Предпазни ръкавици, Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия, Работни блузи и престилки, Предпазни ръкавици, и industrial hygiene. Седалището му е в/ъв Ollioules, Франция.