• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ресторанти- снабдители и доставки на храни

Резултати за

Ресторанти- снабдители и доставки на храни

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. LA MIE DINETTE

    Франция

    Предприятието LA MIE DINETTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

  2. MONARTE EVENTS

    Франция

    Предприятието MONARTE EVENTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Roquebrune-Cap-Martin, Франция.

  3. OLIVIER MARSEILLE TAITEUR

    Франция

    Предприятието OLIVIER MARSEILLE TAITEUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на catering service. Седалището му е в/ъв Carpentras, Франция.

  4. UNIVERS PIZZA

    Франция

    Предприятието UNIVERS PIZZA, e Производител, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв La Seyne Sur Mer, Франция.

  5. SUSHI KOYA

    Франция

    Предприятието SUSHI KOYA, e Производител, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Cannes, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. COLISUD EXPRESS

    Франция

    Предприятието COLISUD EXPRESS, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Международни куриерски служби, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Международни куриерски служби, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. LEFFIE BURGER

    Франция

    Предприятието LEFFIE BURGER, e Разпространител, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Cabries, Франция.

  3. LIVE RESTO

    Франция

    Предприятието LIVE RESTO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. AUBERGE DE CASSAGNE

    Франция

    Предприятието AUBERGE DE CASSAGNE, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Le Pontet, Франция.

  5. RELAIS OMEGA

    Франция

    Предприятието RELAIS OMEGA, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Valbonne, Франция.

  1. MEFFRE TRAITEUR

    Франция

    Предприятието MEFFRE TRAITEUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. METSENS DIAR CAUSI

    Франция

    Предприятието METSENS DIAR CAUSI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Allauch, Франция.

  1. LABOM

    Франция

    Предприятието LABOM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на fittings out of caterers'. Седалището му е в/ъв La Mole, Франция.

  2. LA TRUFFE NOIRE SAS

    Франция

    Предприятието LA TRUFFE NOIRE SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. SOCIETE AVIGNONNAISE D'HOTELLERIE SARL

    Франция

    Предприятието SOCIETE AVIGNONNAISE D'HOTELLERIE SARL, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  4. HOSTELLERIE DES GORGES DE PENNAFORT

    Франция

    Предприятието HOSTELLERIE DES GORGES DE PENNAFORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Callas, Франция.

  5. HOTEL NEGRESCO

    Франция

    Предприятието HOTEL NEGRESCO, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  6. STE GESTION ETS MARROU CASTELLANE -

    Франция

    Предприятието STE GESTION ETS MARROU CASTELLANE -, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкарски изделия, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Сладкарски изделия, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  7. SARL L'ARTISAN TRAITEUR 1

    Франция

    Предприятието SARL L'ARTISAN TRAITEUR 1, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  8. JEROME RAVEL

    Франция

    Предприятието JEROME RAVEL, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Mouans Sartoux, Франция.

  1. LE CLUB TROIS DE RICHEBOIS SARL

    Франция

    Предприятието LE CLUB TROIS DE RICHEBOIS SARL, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Salon De Provence, Франция.

  2. BRUNO

    Франция

    Предприятието BRUNO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Lorgues, Франция.

  3. SARL CHEZ NOUS

    Франция

    Предприятието SARL CHEZ NOUS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Saint-Maximin-La-Sainte-Baume, Франция.

  4. LE RUBAN BLEU

    Франция

    Предприятието LE RUBAN BLEU, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Antibes, Франция.

  5. LA NOUVELLE BASTIDE VERTE

    Франция

    Предприятието LA NOUVELLE BASTIDE VERTE, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв La Garde, Франция.

  6. LE PROVENCAL

    Франция

    Предприятието LE PROVENCAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Cannes, Франция.

  7. HOTEL THALAZUR

    Франция

    Предприятието HOTEL THALAZUR, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Antibes, Франция.

  8. YACHT CLUB INTERNATIONAL DE BORMES LES MIMOSAS

    Франция

    Предприятието YACHT CLUB INTERNATIONAL DE BORMES LES MIMOSAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Bormes Les Mimosas, Франция.

  9. SOCIETE LOU CASTELET

    Франция

    Предприятието SOCIETE LOU CASTELET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Carros, Франция.

  10. STE HOTELIERE DE CAMARGUE

    Франция

    Предприятието STE HOTELIERE DE CAMARGUE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Stes Maries De La Mer, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно