• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • стомани

Резултати за

Стомани

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. EURL TRANSFOMETAL

    Франция

    Предприятието EURL TRANSFOMETAL, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Специални стомани, Специални стомани, Sheet metalwork, joinery, и Welding. Седалището му е в/ъв Vallauris, Франция.

  2. THYSSENKRUPP MATERIALS FRANCE - AGENCE MARSEILLE

    Франция

    Предприятието THYSSENKRUPP MATERIALS FRANCE - AGENCE MARSEILLE, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  3. ETABLISSEMENTS ABRAM DISTRIBUTION

    Франция

    Предприятието ETABLISSEMENTS ABRAM DISTRIBUTION, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Строителна кинкалерия, Стомани, equipment tools, Строителна кинкалерия, и tools for handling. Седалището му е в/ъв Manosque, Франция.

  4. PROFILES ACIERS ET ALLIAGES LEGERS SCARAMOZZINO

    Франция

    Предприятието PROFILES ACIERS ET ALLIAGES LEGERS SCARAMOZZINO, и работи в сферата на Профили от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, и Стомани. Седалището му е в/ъв Contes, Франция.

  5. ETETET

    Франция

    Предприятието ETETET, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LA BRAGARDE

    Франция

    Предприятието LA BRAGARDE, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Седалището му е в/ъв Antibes, Франция.

  2. NPI INTERNATIONAL

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието NPI INTERNATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  3. FRANCE HELICES

    Франция

    Предприятието FRANCE HELICES, e Производител, и работи в сферата на Кораби - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Специални стомани, и Специални стомани. Седалището му е в/ъв Cannes La Bocca, Франция.

  4. SAPIM INOX - PACA

    Франция

    Предприятието SAPIM INOX - PACA, e Разпространител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от неръждаема стомана, stainless-steel pipes, flexible stainless steel pipes, и Тръби от неръждаема стомана. Седалището му е в/ъв Vedène, Франция.

  5. SAVOY PIPING INC

    Франция

    Предприятието SAVOY PIPING INC, e Производител, и работи в сферата на Тръби от стомана. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. CHARRON INOX

    Франция

    Предприятието CHARRON INOX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Специални стомани. Седалището му е в/ъв Marseille Cedex 16, Франция.

  2. LES MAISONS DE PROVENCE CONSTRUCTION

    Франция

    Предприятието LES MAISONS DE PROVENCE CONSTRUCTION, e Производител, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Леки метални носещи конструкции, Огъване на стомани и метали, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Леки метални носещи конструкции, Огъване на стомани и метали, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Manosque, Франция.

  1. TRAVAUX EPUISEMENT ET CONSOLIDATION DES SOLS

    Франция

    Предприятието TRAVAUX EPUISEMENT ET CONSOLIDATION DES SOLS, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на sheet piles, foundations for buildings, и cleansing and renovation. Седалището му е в/ъв Frejus, Франция.

  2. SOCIETE PRESTALPES

    Франция

    Предприятието SOCIETE PRESTALPES, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Скелета и стълби, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, и Скелета и стълби. Седалището му е в/ъв Gap, Франция.

  3. FACE SUD

    Франция

    Предприятието FACE SUD, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Подкастряне и отсичане на дървета, Blanket, insulation, и Подкастряне и отсичане на дървета. Седалището му е в/ъв Le-Muy, Франция.

  4. PIERRES ET LUBERON

    Франция

    Предприятието PIERRES ET LUBERON, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на crushed stone. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  5. STE ARMATURES MANNA & THIRION

    Франция

    Предприятието STE ARMATURES MANNA & THIRION, e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, armatures, metal reinforcements for the building trade, concrete reinforcements, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Saint-Chamas, Франция.

  6. IMAL FRANCE

    Франция

    Предприятието IMAL FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Grasse, Франция.

  7. TECHNOPLUS INDUSTRIES

    Франция

    Предприятието TECHNOPLUS INDUSTRIES, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - заваряване и спояване, Стомани и метали - машинно обработване, Mechanized welding, Стомани и метали - заваряване и спояване, и Sheet metalwork. Седалището му е в/ъв Les-Pennes-Mirabeau Cedex, Франция.

  8. BATISSEURS DE PROVENCE

    Франция

    Предприятието BATISSEURS DE PROVENCE, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Скелета и стълби, Зидария - строителни работи, Лека метална конструкция, Скелета и стълби, Зидария - строителни работи, и general renovation work. Седалището му е в/ъв Entraigues-Sur-La-Sorgue, Франция.

  1. MR ENTREPRISE

    Франция

    Предприятието MR ENTREPRISE, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, Сачмоструйна обработка на стомани и метали, Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, и Сачмоструйна обработка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Istres, Франция.

  2. FRANCE TTH

    Франция

    Предприятието FRANCE TTH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Термообработка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  3. FONDERIES DU MIDI

    Франция

    Предприятието FONDERIES DU MIDI, e Производител, и работи в сферата на Леене на алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, moulding, Стомани и метали - машинно обработване, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Vitrolles Cedex, Франция.

  4. SARL NUMERHYD

    Франция

    Предприятието SARL NUMERHYD, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на hydraulic cylinders. Седалището му е в/ъв Gemenos, Франция.

  5. USIS ENTREPRISE

    Франция

    Предприятието USIS ENTREPRISE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Тежко котелно производство, Mechanized welding, и Тежко котелно производство. Седалището му е в/ъв Tarascon, Франция.

  6. AZUR INDUSTRIES

    Франция

    Предприятието AZUR INDUSTRIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени тръбни системи, Стомани и метали - машинно обработване, Промишлени тръбни системи, subcontracting and mechanized welding, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Fos-Sur-Mer, Франция.

  7. ARMA TECH SAS

    Франция

    Предприятието ARMA TECH SAS, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, Огъване на стомани и метали, Метални покрития за стоманобетон, metal scaffolding, Огъване на стомани и метали, и concrete reinforcements. Седалището му е в/ъв Le Rove, Франция.

  8. CHROMALU SA

    Франция

    Предприятието CHROMALU SA, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на galvanisation, hot galvanizing, phosphating, и metal phosphatisation. Седалището му е в/ъв La Seyne Sur Mer, Франция.

  9. ADEFY

    Франция

    Предприятието ADEFY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, и ecological paint removers. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  10. LABORATOIRE ACI

    Франция

    Предприятието LABORATOIRE ACI, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Професионални сапуни и препарати за миене, Почистване на обори - машини и техника, Инсектициди (срещу насекоми), Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Професионални сапуни и препарати за миене, Почистване на обори - машини и техника, и Инсектициди (срещу насекоми). Седалището му е в/ъв CABRIES, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Стомани

Брой резултати

667 Фирми