• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове

Резултати за

Плодове

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягТърговец на едро
  1. PROVENCE PRIM

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието PROVENCE PRIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, legumes, wholesale of vegetables, organic fruit, organic vegetables, Oragnic fruits and vegetables, Fresh fruits and vegetables, и Плодове. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  2. EQUATEUR FRUITS

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието EQUATEUR FRUITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Тропически плодове, Плодови сокове, Плодове, Тропически плодове, и Плодови сокове. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. SARL RACAMIER

    Франция

    Предприятието SARL RACAMIER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на farm, и orchard trees. Седалището му е в/ъв St Martin De Crau, Франция.

  4. ASSOCIATION PINK LADY EUROPE

    Франция

    Предприятието ASSOCIATION PINK LADY EUROPE, e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на agricultural cooperative. Седалището му е в/ъв Le-Pontet, Франция.

  5. PEPINIERES VITIPRO VAUCLUSE

    Франция

    Предприятието PEPINIERES VITIPRO VAUCLUSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Свински породи, Говеда, Плодове, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Свински породи, Говеда, и Плодове. Седалището му е в/ъв Piolenc, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SOCIETE DE COURTAGE EN MARCHANDISE MICHEL GUEYDON ET CIE

    Франция

    Предприятието SOCIETE DE COURTAGE EN MARCHANDISE MICHEL GUEYDON ET CIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Свински породи, Говеда, Плодове, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Свински породи, Говеда, и Плодове. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. LA PROVENCALE SA

    Франция

    Предприятието LA PROVENCALE SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  3. NOVAPRIM SAS

    Франция

    Предприятието NOVAPRIM SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  4. LES 3 CAPUCINS

    Франция

    Предприятието LES 3 CAPUCINS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Carpentras, Франция.

  5. MEHADRIN INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието MEHADRIN INTERNATIONAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  1. J.L.C. PRIMEURS

    Франция

    Предприятието J.L.C. PRIMEURS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  2. RENE BEZERT ET FILS

    Франция

    Предприятието RENE BEZERT ET FILS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв L Isle Sur La Sorgue, Франция.

  1. SAINT MAXIMIN DISTRIBUTION

    Франция

    Предприятието SAINT MAXIMIN DISTRIBUTION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, и Плодове. Седалището му е в/ъв St Maximin La Ste Baume, Франция.

  2. ETS MODICA

    Франция

    Предприятието ETS MODICA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Althen Des Paluds, Франция.

  3. MAS DES PLATANES

    Франция

    Предприятието MAS DES PLATANES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Le Thor, Франция.

  4. LE FRUITIER DU VENTOUX

    Франция

    Предприятието LE FRUITIER DU VENTOUX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Villes Sur Auzon, Франция.

  5. PERUZZO

    Франция

    Предприятието PERUZZO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  6. BLAMPIN FRUITS IMPORT

    Франция

    Предприятието BLAMPIN FRUITS IMPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  7. SOCIETE NOUVELLE VENTOUX FRUITS

    Франция

    Предприятието SOCIETE NOUVELLE VENTOUX FRUITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв Carpentras, Франция.

  8. SARL LOUIS BERNARD ET SES FILS

    Франция

    Предприятието SARL LOUIS BERNARD ET SES FILS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. SE DES ETS DESFONDS JEAN-PAUL

    Франция

    Предприятието SE DES ETS DESFONDS JEAN-PAUL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Saumane De Vaucluse, Франция.

  2. FAUS POMEXPORT

    Франция

  3. HAUTE PROVENCE PLEIN CHAMPS

    Франция

  4. SARL LYSEL ET CYRIL

    Франция

  5. ETS PICCINI NICEA PRIM

    Франция

  6. SAVATIER SELECTION

    Франция

  7. SE ETS GOUDET ET FERRIER

    Франция

  8. SARL CLARIANA

    Франция

  9. SARL LES FRUITS DE BELLEVUE

    Франция

  10. LES FRUITIERS

    Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно