• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • machinery and equipment

Резултати за

Machinery and equipment

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягТърговец на едро
  1. TISSUS PRINT

    Франция

    Предприятието TISSUS PRINT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cuers, Франция.

  2. LA PLATEFORME CHR

    Франция

    Предприятието LA PLATEFORME CHR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматично разплащане - системи, items for bars, restaurants, hotels, Автоматично разплащане - системи, и restaurant furnishings. Седалището му е в/ъв Les Arcs, Франция.

  3. INDUSTRIE SYSTEMES

    Франция

    Предприятието INDUSTRIE SYSTEMES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Боядисване - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Бояджийски пистолети и аксесоари, и Бояджийски пистолети и аксесоари. Седалището му е в/ъв Pélisanne, Франция.

  4. DELIDRINKS - NATURAL DRINKS

    Франция

    Предприятието DELIDRINKS - NATURAL DRINKS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафенета и барове - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на basic food preparations for ice-cream parlours. Седалището му е в/ъв Arles, Франция.

  5. SOCIETE AIXOISE DE MATERIEL (SAM)

    Франция

    Предприятието SOCIETE AIXOISE DE MATERIEL (SAM), e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Les Milles, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LENOIR OCCASION

    Франция

    Предприятието LENOIR OCCASION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион, used machinery bought and sold, и Машини и техника от оказион. Седалището му е в/ъв Montauroux, Франция.

  2. VEMAT

    Франция

    Предприятието VEMAT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  3. PROWIMAT SAS

    Франция

    Предприятието PROWIMAT SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Saint-Martin-De-Crau, Франция.

  4. SIC ANDRE

    Франция

    Предприятието SIC ANDRE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Les Mees, Франция.

  5. SUD FINISSEURS

    Франция

    Предприятието SUD FINISSEURS, e Multi-Category, и работи в сферата на Машини и техника за строителство на пътища. Освен това развива дейност и в сферата на road carriageway bitumen finishing machines. Седалището му е в/ъв CAMARET SUR AIGUES, Франция.

  1. DIFFUSION MATERIEL INDUSTRIEL- DMI FRANCE

    Франция

    Предприятието DIFFUSION MATERIEL INDUSTRIEL- DMI FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Пробиване и сондиране, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. PERI

    Франция

    Предприятието PERI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. SOCIETE DE DISTRIBUTION DE MATERIEL AGRICOLE (SDMA) SARL

    Франция

    Предприятието SOCIETE DE DISTRIBUTION DE MATERIEL AGRICOLE (SDMA) SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Entraigues, Франция.

  2. JEAN COINTE

    Франция

    Предприятието JEAN COINTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Gap, Франция.

  3. C.I.C.M.A FRANCE

    Франция

    Предприятието C.I.C.M.A FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Trigance, Франция.

  4. COMPTOIR REGIONAL ACHAT METAUX PRECIEUX

    Франция

    Предприятието COMPTOIR REGIONAL ACHAT METAUX PRECIEUX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия, часовникарство, златарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия - машини и техника, и Бижутерия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

  5. STE EXPLOITATION DES ETS MARCEL

    Франция

    Предприятието STE EXPLOITATION DES ETS MARCEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Le Muy, Франция.

  6. PMD

    Франция

    Предприятието PMD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Draguignan, Франция.

  7. COSTAMAGNA LATOUR

    Франция

    Предприятието COSTAMAGNA LATOUR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Pignans, Франция.

  8. UNION COOP AGRIC SEMENCES PROVENCE

    Франция

    Предприятието UNION COOP AGRIC SEMENCES PROVENCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Arles, Франция.

  1. GRANDS MOULINS STORIONE

    Франция

    Предприятието GRANDS MOULINS STORIONE, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мелничарство - машини и техника, и Мелничарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. BONISUD

    Франция

    Предприятието BONISUD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Les Pennes Mirabeau, Франция.

  3. LES JARDINS DU LIOURAT

    Франция

  4. CIFFREO ET BONA

    Франция

  5. ETS MARCEL AUGIER

    Франция

  6. ESTORNEL ROLLAND

    Франция

  7. STE NOUVELLE ZEMA

    Франция

  8. ETABLISSEMENTS ANDRE BOIS

    Франция

  9. STE EXPL ETS ANTOINE SARDO

    Франция

  10. GIRAUDO MATERIAUX

    Франция

Филтри

Резултати за

Machinery and equipment

Брой резултати

30 Фирми