• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • boring

Резултати за

Boring

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. IGET INDUSTRIE

    Франция

    Предприятието IGET INDUSTRIE, e Разпространител, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, industrial pipes, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и boring equipment. Седалището му е в/ъв CABRIES, Франция.

  2. PROWIMAT SAS

    Франция

    Предприятието PROWIMAT SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Saint-Martin-De-Crau, Франция.

  3. SIC ANDRE

    Франция

    Предприятието SIC ANDRE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Les Mees, Франция.

  4. FORASUD

    Франция

    Предприятието FORASUD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на heat pumps. Седалището му е в/ъв Saint Victoret, Франция.

  5. SPADA TRAVAUX PUBLICS

    Франция

    Предприятието SPADA TRAVAUX PUBLICS, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Септични ями - извършителни работи, Канализационни работи - строителни работи, Пробиване и сондиране - строителни работи, Груб строеж, Септични ями - извършителни работи, Канализационни работи - строителни работи, и Пробиване и сондиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв La Londe Les Maures, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VEMAT

    Франция

    Предприятието VEMAT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. AQUA NOSTRA FORAGES

    Франция

    Предприятието AQUA NOSTRA FORAGES, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Септични ями - извършителни работи, Канализационни работи - строителни работи, Пробиване и сондиране - строителни работи, Груб строеж, Септични ями - извършителни работи, Канализационни работи - строителни работи, и Пробиване и сондиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. DIFFUSION MATERIEL INDUSTRIEL

    Франция

    Предприятието DIFFUSION MATERIEL INDUSTRIEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Пробиване и сондиране, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. SARL VOLUREP

    Франция

    Предприятието SARL VOLUREP, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Септични ями - извършителни работи, Канализационни работи - строителни работи, Пробиване и сондиране - строителни работи, Груб строеж, Септични ями - извършителни работи, Канализационни работи - строителни работи, и Пробиване и сондиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Morieres Les Avignon, Франция.

  5. BAISE INSTALLATION

    Франция

    Предприятието BAISE INSTALLATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на pumps, и immersible pumps. Седалището му е в/ъв Lancon Provence, Франция.

  1. MATHERON FORAGES SARL

    Франция

    Предприятието MATHERON FORAGES SARL, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Септични ями - извършителни работи, Канализационни работи - строителни работи, Пробиване и сондиране - строителни работи, Груб строеж, Септични ями - извършителни работи, Канализационни работи - строителни работи, и Пробиване и сондиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Allemagne En Provence, Франция.

  2. SARL GARDANNE FORAGES

    Франция

    Предприятието SARL GARDANNE FORAGES, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Септични ями - извършителни работи, Канализационни работи - строителни работи, Пробиване и сондиране - строителни работи, Груб строеж, Септични ями - извършителни работи, Канализационни работи - строителни работи, и Пробиване и сондиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Simiane Collongue, Франция.

  1. ENTREPRISE MARIOTTI GENIE CIVIL

    Франция

    Предприятието ENTREPRISE MARIOTTI GENIE CIVIL, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Септични ями - извършителни работи, Канализационни работи - строителни работи, Пробиване и сондиране - строителни работи, Груб строеж, Септични ями - извършителни работи, Канализационни работи - строителни работи, и Пробиване и сондиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Menton, Франция.

  2. TECHNIDRILL DGA

    Франция

    Предприятието TECHNIDRILL DGA, e Производител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Carros, Франция.

  3. SORGUE MATERIEL

    Франция

    Предприятието SORGUE MATERIEL, и работи в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв L Isle Sur La Sorgue, Франция.

  4. FORASUD

    Франция

    Предприятието FORASUD, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, Пробиване и сондиране - строителни работи, и Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  5. FORASUD

    Франция

    Предприятието FORASUD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  6. AZUR FORAGES

    Франция

    Предприятието AZUR FORAGES, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи, и Пробиване и сондиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Greasque, Франция.

  7. SARL IRRIFORE

    Франция

    Предприятието SARL IRRIFORE, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи, и Пробиване и сондиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  8. SOL PROVENCAL SAS

    Франция

    Предприятието SOL PROVENCAL SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи, и Пробиване и сондиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Venelles, Франция.

  1. SONZA T.P.

    Франция

  2. PROVENCE TRAVAUX PUBLICS 2000

    Франция

  3. ENTREPRISE HYDRAULIQUE ET DE TRAVAUX PUBLICS

    Франция

  4. SUD EST DIFFUSION ETUDES ET SERVICES SARL

    Франция

  5. STE NOUVELLE ZEMA

    Франция

  6. SONDAGE FORAGE SE MEYNARD FILS ET FORAGES DU SUD EST

    Франция

  7. STEFANON FRERES

    Франция

  8. SARL VAR FORAGES

    Франция

  9. SARL NEISS FORAGES

    Франция

  10. CANALISATION TRAVAUX PUBLICS DU LITTORAL

    Франция