• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • concrete

Резултати за

Concrete

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. BÉTON DÉCORATIF FRANCE

    Франция

    Предприятието BÉTON DÉCORATIF FRANCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зидария - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на concrete. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. DG CONCEPT

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието DG CONCEPT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кофражи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Зидария - строителни работи, major building works, reinforced concrete, metal structures, special foundations and walls, structural work construction, Зидария - строителни работи, construction site equipment, и structural work, buildings. Седалището му е в/ъв Vinon-Sur-Verdon, Франция.

  3. PMP CLIMABLOC

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието PMP CLIMABLOC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали, Строителни материали, Бетонни конструкции, Строителни материали, Строителни материали, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Château Arnoux Saint Auban, Франция.

  4. KBC DIFFUSION

    Франция

    Предприятието KBC DIFFUSION, e Разпространител, и работи в сферата на Кофражи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Кофражи, и Кофражи. Седалището му е в/ъв Aix-En-Provence, Франция.

  5. T.P.R.C

    Франция

    Предприятието T.P.R.C, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Плочи - бетон, Плочи - бетон, и Concrete alveolar slabs. Седалището му е в/ъв Saint-Laurent-Du-Var, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BUSSI MECANIQUE GENERALE

    Франция

    Предприятието BUSSI MECANIQUE GENERALE, e Производител, и работи в сферата на Плочи - бетон. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, Изделия от бетон и строителни брикети, и diamond tools. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  2. LA BROCANTE INDUSTRIELLE

    Франция

    Предприятието LA BROCANTE INDUSTRIELLE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Железария. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium, hardware, concrete reinforcements, и safety rails. Седалището му е в/ъв Védène, Франция.

  3. ARMA TECH SAS

    Франция

    Предприятието ARMA TECH SAS, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, Огъване на стомани и метали, Метални покрития за стоманобетон, metal scaffolding, Огъване на стомани и метали, и concrete reinforcements. Седалището му е в/ъв Le Rove, Франция.

  4. GISONE BETON VIBRE

    Франция

    Предприятието GISONE BETON VIBRE, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство, prefabricated products, precast concrete, Civil engineering, и Обществено строителство. Седалището му е в/ъв Auriol, Франция.

  5. STE ARMATURES MANNA & THIRION

    Франция

    Предприятието STE ARMATURES MANNA & THIRION, e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, armatures, metal reinforcements for the building trade, concrete reinforcements, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Saint-Chamas, Франция.

  1. DIFFAZUR

    Франция

    Предприятието DIFFAZUR, e Производител, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на concrete pools. Седалището му е в/ъв Saint-Laurent-Du-Var, Франция.

  2. REFSUD

    Франция

    Предприятието REFSUD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Огнеупорни материали и изделия. Освен това развива дейност и в сферата на reflective coverings, и refractory concrete. Седалището му е в/ъв Venelles, Франция.

  1. PROVENCE FACADE

    Франция

    Предприятието PROVENCE FACADE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зидария - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Груб строеж, Special concrete blocks for building shells, minor building jobs, и masonry work. Седалището му е в/ъв Cannes, Франция.

  2. HM CONSTRUCTION

    Франция

    Предприятието HM CONSTRUCTION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бетонни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, consultants on major building works, building construction, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Structural frame. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

  3. HARMONY BÉTON

    Франция

    Предприятието HARMONY BÉTON, e Разпространител, и работи в сферата на Строителен разтвор. Освен това развива дейност и в сферата на Decorative concrete. Седалището му е в/ъв SIMIANE COLLONGUE, Франция.

  4. BÉTON CIRÉ FACILE

    Франция

    Предприятието BÉTON CIRÉ FACILE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готов за употреба бетон. Седалището му е в/ъв Cabrières-D'avignon, Франция.

  5. MY ENTREPRISE

    Франция

    Предприятието MY ENTREPRISE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бетонни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Зидария - строителни работи, general renovation work, и Зидария - строителни работи. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  6. STE ALPINE DE PREFABRICATION BETON

    Франция

    Предприятието STE ALPINE DE PREFABRICATION BETON, e Производител, и работи в сферата на Бетонни носещи конструкции и скелета. Освен това развива дейност и в сферата на Покрития - сглобяеми елементи, Плочи - бетон, Покрития - сглобяеми елементи, и Плочи - бетон. Седалището му е в/ъв La Batie Neuve, Франция.

  7. KEYETUDES INGÉNIERIE

    Франция

    Предприятието KEYETUDES INGÉNIERIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на prefabricated reinforced concrete and concrete products and structures, и metal structures. Седалището му е в/ъв Martigues, Франция.

  8. EPCO MEDITERRANEE

    Франция

    Предприятието EPCO MEDITERRANEE, e Производител, и работи в сферата на Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Orange, Франция.

  1. PREFASTYLE

    Франция

    Предприятието PREFASTYLE, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Berre L Etang, Франция.

  2. SARL DURANCE BETON

    Франция

    Предприятието SARL DURANCE BETON, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Valensole, Франция.

  3. PREFA 2000

    Франция

    Предприятието PREFA 2000, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Carros, Франция.

  4. PROMETAL ARMATURES

    Франция

    Предприятието PROMETAL ARMATURES, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  5. BETON SUD 84

    Франция

    Предприятието BETON SUD 84, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Orange, Франция.

  6. BETON MOULAGE ORNEMENT PANFILI

    Франция

    Предприятието BETON MOULAGE ORNEMENT PANFILI, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Peypin, Франция.

  7. CERMIBAT

    Франция

    Предприятието CERMIBAT, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв St Cannat, Франция.

  8. MEDITERRANEE PREFABRICATION SNC

    Франция

    Предприятието MEDITERRANEE PREFABRICATION SNC, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

  9. SAS CEAS MATERIAUX

    Франция

  10. CONCEPT INDUSTRIEL MATERIAUX BATIMENT

    Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно