• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • fresh vegetables

Резултати за

Fresh vegetables

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. NEGOPRIM

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието NEGOPRIM, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Земеделие - внос-износ, fresh fruit, fresh vegetables, Fresh fruit traders, Fresh vegetable traders, Плодове, legumes, и exotic fruit. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  2. PROVENCE PRIM

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието PROVENCE PRIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, legumes, wholesale of vegetables, organic fruit, organic vegetables, Oragnic fruits and vegetables, Fresh fruits and vegetables, и Плодове. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  3. TIMGAD STORE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието TIMGAD STORE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, Маслини, Картофи, Безалкохолни напитки, Газирани безалкохолни напитки, Зехтин, dates, packaged dates, и melon liqueur. Седалището му е в/ъв Martigues, Франция.

  4. PRODUCTEUR DU SUD

    Франция

    Предприятието PRODUCTEUR DU SUD, e Производител, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Noves, Франция.

  5. BROUSSE VERGEZ

    Франция

    Предприятието BROUSSE VERGEZ, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SAMUEL ET FILS

    Франция

    Предприятието SAMUEL ET FILS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Mison, Франция.

  2. LEON ABEIL & FILS

    Франция

    Предприятието LEON ABEIL & FILS, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Пресни зеленчуци, Плодове, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Briançon, Франция.

  3. DOLLA SA

    Франция

  4. PROVENCE PRIMEURS

    Франция

  5. SAS AUX PRIMEURISTES

    Франция

  1. PROVENCE COMTAT

    Франция

  2. GEPHI

    Франция

  1. LAMPRIEN PROVENCE

    Франция

    Предприятието LAMPRIEN PROVENCE, e Производител, и работи в сферата на Ароматични растения. Освен това развива дейност и в сферата на thyme, aromatic herbs, Fresh fruits and vegetables, и groceries. Седалището му е в/ъв Sénas, Франция.