• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • general renovation work

Резултати за

General renovation work

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. PROJETCAD

    Франция

    Предприятието PROJETCAD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Освен това развива дейност и в сферата на building restoration, construction site equipment, Building, и general renovation work. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. BATISSEURS DE PROVENCE

    Франция

    Предприятието BATISSEURS DE PROVENCE, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Скелета и стълби, Зидария - строителни работи, Лека метална конструкция, Скелета и стълби, Зидария - строителни работи, и general renovation work. Седалището му е в/ъв Entraigues-Sur-La-Sorgue, Франция.

  3. 2C SERVICE CONSULTING

    Франция

    Предприятието 2C SERVICE CONSULTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали, commercial brokerage services, insulation, general renovation work, и Строителни материали. Седалището му е в/ъв Saint Raphael, Франция.

  4. AZZA SOLUTION

    Франция

    Предприятието AZZA SOLUTION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, consultants on major building works, design and architecture, Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и general renovation work. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  5. ALEX N

    Франция

    Предприятието ALEX N, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на building materials, painting, и general renovation work. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SAS ESQUISSE

    Франция

    Предприятието SAS ESQUISSE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на façade repairs, painting, plaster, и general renovation work. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

  2. KGD DISTRIBUTION - ART'DEL

    Франция

    Предприятието KGD DISTRIBUTION - ART'DEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Производствен и строителен контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Мебелно обзавеждане - пособия и аксесоари, general renovation work, Interior fittings, interior decoration fittings, и Мебелно обзавеждане - пособия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Monteux, Франция.

  3. MY ENTREPRISE

    Франция

    Предприятието MY ENTREPRISE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бетонни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Зидария - строителни работи, general renovation work, и Зидария - строителни работи. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. 2L CARRELAGE

    Франция

    Предприятието 2L CARRELAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плочкови облицовки и настилки - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Плочки и плочкови настилки, general renovation work, и Плочки и плочкови настилки. Седалището му е в/ъв Hyeres, Франция.

  5. EGE RENOVATION 84

    Франция

    Предприятието EGE RENOVATION 84, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зидария - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, general renovation work, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.