• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • hotel restaurant

Резултати за

Hotel restaurant

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. POPOTE

    Франция

    Предприятието POPOTE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на hotel restaurant. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

  2. MAISON DE VACANCES EN CAMPAGNE

    Франция

    Предприятието MAISON DE VACANCES EN CAMPAGNE, e Производител, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на holiday homes, и seasonal lettings. Седалището му е в/ъв Bédarrides, Франция.

  3. DOMAINE DE LA NERTHE

    Франция

    Предприятието DOMAINE DE LA NERTHE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на wedding organisation, seminar room rental, и Events reception services. Седалището му е в/ъв Gignac-La-Nerthe, Франция.

  4. HOTEL GORGES DU VERDON 4 ETOILES - BASTIDE DU CALALOU

    Франция

    Предприятието HOTEL GORGES DU VERDON 4 ETOILES - BASTIDE DU CALALOU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Moissac-Bellevue, Франция.

  5. HOTEL BANDOL LES GALETS

    Франция

    Предприятието HOTEL BANDOL LES GALETS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Bandol, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MAS DE VENCE

    Франция

    Предприятието MAS DE VENCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Vence, Франция.

  2. LA TOSCANA

    Франция

    Предприятието LA TOSCANA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на tour operators - holidays, и restaurant. Седалището му е в/ъв MOUGINS, Франция.

  3. SAS FRC

    Франция

    Предприятието SAS FRC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на accounting oversight. Седалището му е в/ъв Roquefort Les Pins, Франция.

  4. ITM-DATA SAS

    Франция

    Предприятието ITM-DATA SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на engineering studies for hotels and restaurants. Седалището му е в/ъв Antibes, Франция.

  5. LA PLATEFORME CHR

    Франция

    Предприятието LA PLATEFORME CHR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматично разплащане - системи, items for bars, restaurants, hotels, Автоматично разплащане - системи, и restaurant furnishings. Седалището му е в/ъв Les Arcs, Франция.

  1. A2TI

    Франция

    Предприятието A2TI, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Avignon Cedex 9, Франция.

  2. AZURA EQUIPEMENT

    Франция

    Предприятието AZURA EQUIPEMENT, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електродомакински уреди - големи уреди, ovens for pizzerias, Equipment and fixtures for supermarkets, Електродомакински уреди - големи уреди, и Drinks refrigerators. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. GUSTI ITALIANI B.A.L.U

    Франция

    Предприятието GUSTI ITALIANI B.A.L.U, e Търговец на едро, и работи в сферата на Барово оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на hotel, bar, restaurant and institutional supplies. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. CASH SYSTEMES INDUSTRIE

    Франция

    Предприятието CASH SYSTEMES INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Касови апарати. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Saint-Raphaël, Франция.

  3. SUN MAT

    Франция

    Предприятието SUN MAT, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

  4. SOCIETE VAROISE DE DIFFUSION

    Франция

    Предприятието SOCIETE VAROISE DE DIFFUSION, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Професионални кухни - машини и техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Toulon Cedex 9, Франция.

  5. RUHL PLAGE

    Франция

    Предприятието RUHL PLAGE, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти - машини и техника, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  6. LE GRAND CAFÉ DE FRANCE - RESTAURANT À NICE

    Франция

    Предприятието LE GRAND CAFÉ DE FRANCE - RESTAURANT À NICE, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на restaurant facilities. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  7. RESIDENCE LES STRELITZIAS

    Франция

    Предприятието RESIDENCE LES STRELITZIAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Antibes, Франция.

  8. TOUT TECHNIQUE

    Франция

    Предприятието TOUT TECHNIQUE, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв La Seyne Sur Mer, Франция.

  1. EQUIPEMENTS CONCEPTION HOTELLERIE RESTAURANTS

    Франция

    Предприятието EQUIPEMENTS CONCEPTION HOTELLERIE RESTAURANTS, e Производител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Мебел за заведенията за обществено хранене, и Мебел за заведенията за обществено хранене. Седалището му е в/ъв St Laurent Du Var, Франция.

  2. AUBERGE DE LA CALANQUE

    Франция

    Предприятието AUBERGE DE LA CALANQUE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Le Lavandou, Франция.

  3. MAXOTEL MANAGEMENT

    Франция

    Предприятието MAXOTEL MANAGEMENT, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв St Chaffrey, Франция.

  4. SARL REMY

    Франция

    Предприятието SARL REMY, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Beaulieu-Sur-Mer, Франция.

  5. STE D' EXPLOITATION HOTELIERE PAVILLON CARINA

    Франция

    Предприятието STE D' EXPLOITATION HOTELIERE PAVILLON CARINA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gap, Франция.

  6. MAJESTIC INNOVATION

    Франция

    Предприятието MAJESTIC INNOVATION, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  7. HOTEL RESTAURANT LES NEVONS

    Франция

    Предприятието HOTEL RESTAURANT LES NEVONS, и работи в сферата на Хотел. Седалището му е в/ъв L Isle Sur La Sorgue, Франция.

  8. LA FESTA

    Франция

    Предприятието LA FESTA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  9. EDWARD

    Франция

  10. LIDO PLAGE SARL

    Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно