• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial refrigeration plants

Резултати за

Industrial refrigeration plants

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. EXPAIR

    Франция

    Предприятието EXPAIR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, air purification accessories, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, refrigeration system, и industrial refrigeration plants. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. AIR REFRESHING CONTROL

    Франция

    Предприятието AIR REFRESHING CONTROL, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Парфюми и козметични изделия, Овлажняване на околния въздух, Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Парфюми и козметични изделия, Овлажняване на околния въздух, и Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Grasse, Франция.

  3. FROID CLIMATISATION TECHNIQUE

    Франция

    Предприятието FROID CLIMATISATION TECHNIQUE, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на industrial cooling. Седалището му е в/ъв Velaux, Франция.

  4. GLACIERES DE LA COTE D'AZUR

    Франция

    Предприятието GLACIERES DE LA COTE D'AZUR, и работи в сферата на Сгъстен въздух - инсталации и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Ледчета, кубчета и парчета - машини, Промишлено отопление - инсталации и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  5. SARL GTA

    Франция

    Предприятието SARL GTA, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Arles, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STAMPARDO REMY

    Франция

    Предприятието STAMPARDO REMY, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Fos-Sur-Mer, Франция.

  2. SOCIETE VAROISE DE DIFFUSION

    Франция

    Предприятието SOCIETE VAROISE DE DIFFUSION, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Професионални кухни - машини и техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Toulon Cedex 9, Франция.

  3. ALIZE CLIM

    Франция

    Предприятието ALIZE CLIM, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв St Martin Du Var, Франция.

  4. ETABLISSEMENTS PICQUETTE

    Франция

    Предприятието ETABLISSEMENTS PICQUETTE, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Sérignan-Du-Comtat, Франция.

  5. FROID PALOMBI

    Франция

    Предприятието FROID PALOMBI, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  1. TETA FROID

    Франция

    Предприятието TETA FROID, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Ste Maxime, Франция.

  2. COSP IMPORT EXPORT

    Франция

    Предприятието COSP IMPORT EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Paradou, Франция.

  1. PERTUIS FROID

    Франция

    Предприятието PERTUIS FROID, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Pertuis, Франция.

  2. MASSILIA INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието MASSILIA INTERNATIONAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения, и Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Lamanon, Франция.

  3. TEA CEFI

    Франция

    Предприятието TEA CEFI, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  4. SIDEF

    Франция

    Предприятието SIDEF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Mouans Sartoux, Франция.

  5. ART & CLIM

    Франция

  6. SOCIETE MATERIEL FRIGORIFIQUE

    Франция

  7. CLIM CONSEIL

    Франция

  8. AVENIR FROID SARL

    Франция

  1. APT FROID

    Франция

  2. AGEFI

    Франция

  3. SOC ETABLISSEMENTS SANSONETTI

    Франция

  4. AUX GLACIERES DE PROVENCE SARL

    Франция

  5. FRICAL

    Франция

  6. RAFT

    Франция

  7. FROID INSTALLATION COMMERCIAL CLIMATISATION

    Франция

  8. FROID CONTROLE - ETS CHION ENFANTS

    Франция

  9. FATON FROID

    Франция

  10. EURL MULTIFROID

    Франция