• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • international trade

Резултати за

International trade

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

    Франция

    Verified by europages badge

    Since 2016, LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL has specialised in maritime transport of goods, mostly edible oils such as sunflower, palm, rape seed, etc., and beverages as well as frozen products such as seafood, fish and meat. The company works internationally, mostly in south-east Asia, the Middle East and west Africa. Do not hesitate to contact us for further details.

  2. TRADAZUR

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието TRADAZUR, e Разпространител, и работи в сферата на Безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Соди, Напитки, alcoholic beverages, Соди, Напитки, International beverage trading, Drinks importer, Drinks wholesaler and distributor, и Branded beverages. Седалището му е в/ъв Cagnes-Sur-Mer, Франция.

  3. ILS PROJECTS

    Франция

    Предприятието ILS PROJECTS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Международна търговия - консултации. Освен това развива дейност и в сферата на consulting, consultants on major building works, и International trade. Седалището му е в/ъв Cannes, Франция.

  4. WEYB

    Франция

    Предприятието WEYB, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международна търговия - консултации. Освен това развива дейност и в сферата на Маркетинг - проучвания, Търговско обучение, Professional advisory services, training and coaching, Маркетинг - проучвания, и Търговско обучение. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. PROCAMEX

    Франция

    Предприятието PROCAMEX, e Производител, и работи в сферата на Международна търговия - консултации. Освен това развива дейност и в сферата на Набиране на персонал в международен план, Търговско-промишлени палати, Търговски справки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Набиране на персонал в международен план, Търговско-промишлени палати, Търговски справки, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Arles, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TRADE IMMO INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието TRADE IMMO INTERNATIONAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Застраховки на недвижими имоти. Освен това развива дейност и в сферата на Luxury goods, estate agency, и property purchase sale and rental. Седалището му е в/ъв Beaulieu-Sur-Mer, Франция.

  2. INTERNATIONAL TRADE ÉTIQUETAGE ET MARQUAGE

    Франция

    Предприятието INTERNATIONAL TRADE ÉTIQUETAGE ET MARQUAGE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска техника, ground coffee, chocolate, Медицинска техника, и animal food. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. MONDIALISTO

    Франция

    Предприятието MONDIALISTO, e Разпространител, и работи в сферата на Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Manosque, Франция.

  4. PLAN B DE COMMERCE

    Франция

    Предприятието PLAN B DE COMMERCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на buying and selling commercial properties, commercial service, и accessories and components for telecommunications and telephony. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  5. SAYVIV'ON TRADING

    Франция

    Предприятието SAYVIV'ON TRADING, e Multi-Category, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Брокери - опции, buying and selling commercial properties, и Брокери - опции. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. M.2

    Франция

    Предприятието M.2, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Международна търговия - консултации, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. JAVY FLOR

    Франция

    Предприятието JAVY FLOR, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Международна търговия - консултации, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Hyères, Франция.

  1. ATP NEGOCE INTERNATIONAL SARL

    Франция

    Предприятието ATP NEGOCE INTERNATIONAL SARL, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Международна търговия - консултации, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. DE COURTAGE ET DE REPRESENTATION

    Франция

    Предприятието DE COURTAGE ET DE REPRESENTATION, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Международна търговия - консултации, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Hyeres, Франция.

  3. SA DES ETS P. PAPAZIAN ET FILS

    Франция

    Предприятието SA DES ETS P. PAPAZIAN ET FILS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Безмитен - международна търговия, и Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.