• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • liquors

Резултати за

Liquors

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. O.S.U.D. DISTILLERIE DE L'UBAYE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието O.S.U.D. DISTILLERIE DE L'UBAYE, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на small-scale distillery, liquors, fruit liqueurs, creme liqueurs, Alpine liqueur, Pastis producer, aperitifs, mountain liqueurs, и génépi from the Alps. Седалището му е в/ъв Le Lauzet Ubaye, Франция.

  2. SPIRIT BEAUTIES CONSULTING

    Франция

    Verified by europages badge

    An entrepreneur since 2020, Alexis Vuong founded Spirit Beauties after a 26-year international career with the Pernod Ricard Group. At Spirit Beauties we understand the unique challenges facing small and large spirit producers seeking to expand their international footprint. We are there to guide and advise you at every stage of your journey, whether you want to expand into new markets or boost your global presence. We promise to support you in ways that will save you time and make you more efficient, giving you access to our vast network, our strategic marketing expertise and in-depth insider knowledge of international markets. We work in a spirit of true partnership. Our mission is to help you to allow consumers to delight in your brands. Join us and let's make a toast to your success!

  3. AMÉNO BIÈRE ARTISANALE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието AMÉNO BIÈRE ARTISANALE, e Производител, и работи в сферата на Бира. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Пивоварна - машини и техника, Занаятчийско изкуство, Гастрономия - специалитети, Алкохолни и спиртни напитки, Пивоварна - машини и техника, Занаятчийско изкуство, и Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв Camaret Sur Aigues, Франция.

  4. SECRET ARTS OF SPIRITS

    Франция

    Предприятието SECRET ARTS OF SPIRITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алкохолни аперитиви. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Напитки - внос-износ, Алкохолни и спиртни напитки, rum, vodka, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Saint Mitre Les Remparts, Франция.

  5. MELBA GASTRONOMIE

    Франция

    Предприятието MELBA GASTRONOMIE, e Разпространител, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Шампанско и пенливи вина, Алкохолни и спиртни напитки, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв la Trinité, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GUILLAUMETTE

    Франция

    Предприятието GUILLAUMETTE, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни аперитиви. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Алкохолни и спиртни напитки, Напитки - внос-износ, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв St Jean St Nicolas, Франция.

  2. ETS GAYRAL SARL

    Франция

    Предприятието ETS GAYRAL SARL, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, Козметични средства, Напитки - внос-износ, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв St Jean-St Nicolas, Франция.

  3. TEMPLAR SPIRITS

    Франция

    Предприятието TEMPLAR SPIRITS, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на vodka, hard liquors, и whisky. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

  4. DISTILLERIE GIRARD

    Франция

    Предприятието DISTILLERIE GIRARD, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на alcoholic aperitifs, и syrups. Седалището му е в/ъв Jonquieres, Франция.

  5. DOMAINE JULIETTE AVRIL

    Франция

    Предприятието DOMAINE JULIETTE AVRIL, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на wines. Седалището му е в/ъв Chateauneuf-du-pape, Франция.

  1. LE GRAND RUBREN

    Франция

    Предприятието LE GRAND RUBREN, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на flavoured liqueurs. Седалището му е в/ъв Barcelonnette, Франция.

  2. DOMAINE BEAUVALCINTE

    Франция

    Предприятието DOMAINE BEAUVALCINTE, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на wines. Седалището му е в/ъв Suzette, Франция.

  1. JEROME QUIOT

    Франция

    Предприятието JEROME QUIOT, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на wines. Седалището му е в/ъв Châteauneuf-du-pape, Франция.

  2. CHATEAU TOUR DES GENETS

    Франция

    Предприятието CHATEAU TOUR DES GENETS, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на wines. Седалището му е в/ъв Mazan, Франция.

  3. DISCOFRUITS

    Франция

    Предприятието DISCOFRUITS, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Gap, Франция.

  4. OTT VINIFICATION & DISTRIBUTION SA

    Франция

    Предприятието OTT VINIFICATION & DISTRIBUTION SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Прованс и Корсика, Вина - Франция, Вина - Прованс и Корсика, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв La Londe-Les-Maures, Франция.

  5. LA PREUVE PAR VIN

    Франция

    Предприятието LA PREUVE PAR VIN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  6. DOMAINES ET CHATEAUX COMMERCIALISATION

    Франция

    Предприятието DOMAINES ET CHATEAUX COMMERCIALISATION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Trets, Франция.

  7. CAVEAU DE BEAUMONT DU VENTOUX (LE...)

    Франция

    Предприятието CAVEAU DE BEAUMONT DU VENTOUX (LE...), e Търговец на едро, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, и Газирани безалкохолни напитки. Седалището му е в/ъв Le Barroux, Франция.

  8. EURL CAVEAU SAINT JEAN

    Франция

    Предприятието EURL CAVEAU SAINT JEAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, и Газирани безалкохолни напитки. Седалището му е в/ъв Valréas, Франция.

  1. PETIT VILLAGE

    Франция

    Предприятието PETIT VILLAGE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, и Газирани безалкохолни напитки. Седалището му е в/ъв Gassin, Франция.

  2. SARL LES DOMAINES DE PROVENCE

    Франция

    Предприятието SARL LES DOMAINES DE PROVENCE, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Аперитивни вина, и Аперитивни вина. Седалището му е в/ъв Ollieres, Франция.

  3. EARL LA VIVONNE

    Франция

    Предприятието EARL LA VIVONNE, e Производител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Вина, Вина, и french vineyard. Седалището му е в/ъв 3345 Montée Du Château, Франция.

  4. LA SANGLIÈRE SARL

    Франция

    Предприятието LA SANGLIÈRE SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани безалкохолни напитки, и Газирани безалкохолни напитки. Седалището му е в/ъв Bormes Les Mimosas, Франция.

  5. SOCIETE NOUVELLE INISAN DISTRIBUTION

    Франция

    Предприятието SOCIETE NOUVELLE INISAN DISTRIBUTION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Châteaurenard, Франция.

  6. BASTIDE DES BERTRANDS DIFFUSION

    Франция

    Предприятието BASTIDE DES BERTRANDS DIFFUSION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Le Cannet Des Maures, Франция.

  7. LA ROMAINE SA

    Франция

    Предприятието LA ROMAINE SA, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Vaison La Romaine, Франция.

  8. BRASSERIE ARTISANALE DES GRANDS COLS

    Франция

    Предприятието BRASSERIE ARTISANALE DES GRANDS COLS, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Briancon, Франция.

  9. DISTILLERIES ET DOMAINES DE PR OVENCE

    Франция

    Предприятието DISTILLERIES ET DOMAINES DE PR OVENCE, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Forcalquier, Франция.

  10. MAISON ROBERT BESSI

    Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно