• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • outsourcing

Резултати за

Outsourcing

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. C&S DEMARCHES ET +

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието C&S DEMARCHES ET +, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на Административна помощ, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Административна помощ, и Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Arles, Франция.

  2. ALLIAS-CONSEIL

    Франция

    Предприятието ALLIAS-CONSEIL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирма за набиране на кадри. Освен това развива дейност и в сферата на Личен състав - външно управление, Секретарство - външни изпълнители, HR consulting, Личен състав - външно управление, outsourcing of company services, и Секретарство - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Belgentier, Франция.

  3. CONTACTMEDIA

    Франция

    Предприятието CONTACTMEDIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Директен маркетинг. Освен това развива дейност и в сферата на Телефонни центрове, Секретарство - външни изпълнители, telemarketing, call center, Телефонни центрове, и Секретарство - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  4. DACTY-CHRIS

    Франция

    Предприятието DACTY-CHRIS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Секретарство - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на secretary, administrative secretary, и writing services. Седалището му е в/ъв Puget Sur Argens, Франция.

  5. AXIOME CONCEPT

    Франция

    Предприятието AXIOME CONCEPT, e Разпространител, и работи в сферата на Управление на съоръженията - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Mouans Sartoux, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FACILITY MANAGEMENT LUXURY

    Франция

    Предприятието FACILITY MANAGEMENT LUXURY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Trans En Provence, Франция.

  2. LUCKYOU

    Франция

    Предприятието LUCKYOU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Works Council advantage, и meal vouchers. Седалището му е в/ъв Valbonne, Франция.

  3. ELO SECRÉTAIRE FREELANCE

    Франция

    Предприятието ELO SECRÉTAIRE FREELANCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Секретарство - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Chateauneuf-Les-Martigues, Франция.

  4. LIBÉFACT

    Франция

    Предприятието LIBÉFACT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Секретарство - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на human resource optimisation, company domiciliation, и Human resources management. Седалището му е в/ъв Eyguières, Франция.

  5. NODELYS

    Франция

    Предприятието NODELYS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Секретарство - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на company management, administrative secretary, и Bookkeeping. Седалището му е в/ъв Saint Laurent Du Var, Франция.

  1. COLLABORATION CAPITAL

    Франция

    Предприятието COLLABORATION CAPITAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. DEASY LIFE

    Франция

    Предприятието DEASY LIFE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административна помощ. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, letters, Administrative post, и Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

  1. CENTRE D'AFFAIRES DU PAYS D'AIGUES

    Франция

    Предприятието CENTRE D'AFFAIRES DU PAYS D'AIGUES, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Устен превод, Превод, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

  2. INTER SERVICE MIGRANTS MEDITERRANEE

    Франция

    Предприятието INTER SERVICE MIGRANTS MEDITERRANEE, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Устен превод, Превод, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. PRIME CONSEIL

    Франция

    Предприятието PRIME CONSEIL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

  4. TELESECRETARIATMARSEILLE

    Франция

    Предприятието TELESECRETARIATMARSEILLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Секретарство - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. SAS FAC'COPIES OFFICE DOCUMENT

    Франция

    Предприятието SAS FAC'COPIES OFFICE DOCUMENT, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Устен превод, Превод, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  6. SARL ARSA

    Франция

    Предприятието SARL ARSA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превод. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Устен превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  7. SOS SECRÉTARIAT OFFICE ONLINE

    Франция

    Предприятието SOS SECRÉTARIAT OFFICE ONLINE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Секретарство - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на call centre. Седалището му е в/ъв Bollene, Франция.

  8. AURELIE DOMICILIATION SERVICES

    Франция

    Предприятието AURELIE DOMICILIATION SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Устен превод. Освен това развива дейност и в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Превод, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, и Превод. Седалището му е в/ъв Arles, Франция.

  1. SCM VIALA

    Франция

    Предприятието SCM VIALA, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Превод, Устен превод, Превод, и Устен превод. Седалището му е в/ъв Martigues, Франция.

  2. STE D' ETUDES COMPTABLES ET FISCALES DU SUD EST

    Франция

    Предприятието STE D' ETUDES COMPTABLES ET FISCALES DU SUD EST, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители, и Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. CABINET J.LOUIS GIORNAL

    Франция

    Предприятието CABINET J.LOUIS GIORNAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители, и Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Orange, Франция.

  4. CIE PHOCEENNE EXPERT COMPTA ET FISCALE

    Франция

    Предприятието CIE PHOCEENNE EXPERT COMPTA ET FISCALE, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители, и Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. CABINET CLAUDINE REBUFFEL & ASSOCIES

    Франция

    Предприятието CABINET CLAUDINE REBUFFEL & ASSOCIES, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители, и Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  6. MYSECRETAIRE

    Франция

    Предприятието MYSECRETAIRE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Секретарство - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Cannes, Франция.

  7. HORIZONS SERVICES

    Франция

    Предприятието HORIZONS SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Устен превод, Превод, Устен превод, и Превод. Седалището му е в/ъв Ste Maxime, Франция.

  8. CADUCEE SERVICES

    Франция

    Предприятието CADUCEE SERVICES, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  9. AJCOM

    Франция

    Предприятието AJCOM, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Salon De Provence, Франция.

  10. EXPERTISE COMPTABLE ECONOMIE

    Франция

    Предприятието EXPERTISE COMPTABLE ECONOMIE, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Счетоводство, ревизьори, попечители, и Счетоводство, ревизьори, попечители. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно