• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • packing equipment

Резултати за

Packing equipment

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. ASM - AUTOMATISATION SYSTÈMES MÉCANIQUES

    Франция

    Предприятието ASM - AUTOMATISATION SYSTÈMES MÉCANIQUES, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Biot, Франция.

  2. GAI FRANCE

    Франция

    Предприятието GAI FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Le-Cannet-Des-Maures, Франция.

  3. PACK'CO

    Франция

    Предприятието PACK'CO, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Velaux, Франция.

  4. SABATIER SAS

    Франция

    Предприятието SABATIER SAS, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Обща механика - работа с материали на клиента, Внос-износ на обработващи машини, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  5. ETS NEVIERE

    Франция

    Предприятието ETS NEVIERE, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мед, Пчеларство и бубарство, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Козметични средства, Мед, Пчеларство и бубарство, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв Valensole, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ETIQUETEUSES ET SYSTEMES ASSOCIES

    Франция

    Предприятието ETIQUETEUSES ET SYSTEMES ASSOCIES, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хранене - машини и съоръжения, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хранене - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

  2. SIRAP FRANCE

    Франция

    Предприятието SIRAP FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Изолиращи опаковки от пластмаса, Пластмаси - опаковки, Хранителни продукти - опаковъчни машини за промишлеността, Изолиращи опаковки от пластмаса, Пластмаси - опаковки, Хранителни продукти - опаковъчни машини за промишлеността, и plastic food containers. Седалището му е в/ъв Noves, Франция.

  3. SIMA MECA DIVISON SIMAGEC

    Франция

    Предприятието SIMA MECA DIVISON SIMAGEC, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на heat sealers, и packaging welder. Седалището му е в/ъв Rousset Cedex, Франция.

  4. SOC MERIDIONALE DES CONFISERIES FLORIAN

    Франция

    Предприятието SOC MERIDIONALE DES CONFISERIES FLORIAN, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  5. CROVARA

    Франция

    Предприятието CROVARA, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  1. SARL LORMS

    Франция

  2. EMBOUTEILLAGE DES COLLINES PROVENCALES

    Франция

  1. GEOSERVICE

    Франция

  2. IDEALINE

    Франция