• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • quarries

Резултати за

Quarries

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. CARRIERE VILA

    Франция

    Предприятието CARRIERE VILA, e Производител, и работи в сферата на Мрамори. Освен това развива дейност и в сферата на Decorative gravel, Grit, Tumble polished stones, и marble quarries. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  2. VEMAT

    Франция

    Предприятието VEMAT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  3. DIFFUSION MATERIEL INDUSTRIEL

    Франция

    Предприятието DIFFUSION MATERIEL INDUSTRIEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Пробиване и сондиране, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. PROWIMAT SAS

    Франция

    Предприятието PROWIMAT SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Saint-Martin-De-Crau, Франция.

  5. SIC ANDRE

    Франция

    Предприятието SIC ANDRE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Les Mees, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STE EXPLOITATION ETS BARTHELEMY

    Франция

    Предприятието STE EXPLOITATION ETS BARTHELEMY, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв La Brillanne, Франция.

  2. OFFICE DU MATERIEL

    Франция

    Предприятието OFFICE DU MATERIEL, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв La Valette Du Var, Франция.

  3. BOSBOEUF MICHEL MATERIEL TP

    Франция

    Предприятието BOSBOEUF MICHEL MATERIEL TP, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Carros, Франция.

  4. STE DES CALCAIRES REGIONAUX

    Франция

    Предприятието STE DES CALCAIRES REGIONAUX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bouc Bel Air, Франция.

  5. ETABLISSEMENTS ANDRE BOIS ET FILS

    Франция

    Предприятието ETABLISSEMENTS ANDRE BOIS ET FILS, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв La Farlede, Франция.

  1. SPATA

    Франция

    Предприятието SPATA, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв St Andre De La Roche, Франция.

  2. DIFFUSION AUTIERO SARL

    Франция

  1. STE NOUVELLE ZEMA

    Франция

  2. AB DISTRIBUTION

    Франция

  3. BOMAT

    Франция

  4. MORENA MATERIEL OUTILLAGE SIGNALISATION

    Франция

  5. SARL PRESTISANIT

    Франция

  6. PACA VENTES

    Франция

  7. SUD EST DIFFUSION ETUDES ET SERVICES SARL

    Франция