• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • raw materials

Резултати за

Raw materials

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. YOBIS TRADING

    Франция

    Предприятието YOBIS TRADING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на packing, industrial machines, и raw materials. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. ATHOS-INC

    Франция

    Предприятието ATHOS-INC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Соди. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, wooden pellets, Напитки - внос-износ, и raw materials. Седалището му е в/ъв Sarrians, Франция.

  3. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

    Франция

    Verified by europages badge

    GAZIGNAIRE, founded in 1865, specialises in concentrated aromatic extracts and natural and organic aromas, with a particular focus on vanilla, cocoa, coffee and tonka beans extracts. For over one hundred years our products have been exported around the world for use by our clients in the flavour and fragrance industries, the food industry, cosmetics industry and food ingredient distributors, in volumes from 5 kg up to several tonnes.

  4. ACANTHIS LABORATOIRE

    Франция

    Verified by europages badge

    A manufacturing laboratory specialised in fresh, organic plant extracts from French plants, Laboratoire Acanthis makes its know-how available to companies to develop their made-to-measure range of cosmetic products, food and dietary supplements, and bespoke plant extracts. Custom plant world manufacturers, Laboratoire Acanthis controls the entire product development chain: from the sourcing of organic and natural raw materials, produced locally if possible; to manufacturing and packing the bespoke finished product in our workshops, in the heart of the Hautes-Alpes. Our R&D team will provide you support in the bespoke formulation of your product, finding active plant ingredients and with regard to legal and technical aspects. Our site is certified ISO 9001 v 2015. We respect the principles of HACCP, and BPF Cosmetic & Pharmaceutical standards.

  5. TOURNAIRE SA

    Франция

    Предприятието TOURNAIRE SA, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за производство на козметични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за парфюмерийната промишленост, Шишета и буркани от пластмасова материя, aluminium packaging for aromatic raw materials and perfumery, Машини и техника за парфюмерийната промишленост, Шишета и буркани от пластмасова материя, и molecular distillation units. Седалището му е в/ъв Grasse Cedex, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AZUR ISOTOPES SAS

    Франция

    Предприятието AZUR ISOTOPES SAS, e Производител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Istres, Франция.

  2. SNECT

    Франция

    Предприятието SNECT, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на clay, и construction materials. Седалището му е в/ъв Les Milles, Франция.

  3. LYONDELL CHIMIE FRANCE SAS

    Франция

    Предприятието LYONDELL CHIMIE FRANCE SAS, e Производител, и работи в сферата на Нефт - тежки деривати. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, Органична химия - изходни материали и производни, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Fos Sur Mer, Франция.

  4. ENTREPRISE BERNHART

    Франция

    Предприятието ENTREPRISE BERNHART, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, Вода - добив и снабдяване, и Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. FORASUD

    Франция

    Предприятието FORASUD, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, Пробиване и сондиране - строителни работи, и Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  1. SARL PASCUITO JEAN-PAUL

    Франция

    Предприятието SARL PASCUITO JEAN-PAUL, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, Вода - добив и снабдяване, и Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Седалището му е в/ъв Sisteron, Франция.

  2. SANI CUISINES 7

    Франция

    Предприятието SANI CUISINES 7, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, Вода - добив и снабдяване, и Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Седалището му е в/ъв Verquieres, Франция.

  1. SARL ETABLISSEMENTS DUVILLARD

    Франция

    Предприятието SARL ETABLISSEMENTS DUVILLARD, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, Вода - добив и снабдяване, и Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Седалището му е в/ъв Draguignan, Франция.

  2. OGAPUR SERVICES

    Франция

    Предприятието OGAPUR SERVICES, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, Вода - добив и снабдяване, и Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Седалището му е в/ъв La Penne Sur Huveaune, Франция.

  3. ETS BELLA

    Франция

    Предприятието ETS BELLA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, и Вода - добив и снабдяване. Седалището му е в/ъв Beausoleil, Франция.

  4. CARRIERES GONTERO

    Франция

    Предприятието CARRIERES GONTERO, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Строителен варовик, Мрамори и естествени камъни, Строителен варовик, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Martigues, Франция.

  5. SAS MIDI CONCASSAGE

    Франция

    Предприятието SAS MIDI CONCASSAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Istres, Франция.

  6. INTERNATIONAL MÉTAL CORPORATION

    Франция

    Предприятието INTERNATIONAL MÉTAL CORPORATION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  7. AGENCEMENT MOUSSE

    Франция

    Предприятието AGENCEMENT MOUSSE, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  8. STE DURANCE GRANULATS

    Франция

    Предприятието STE DURANCE GRANULATS, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Peyrolles En Provence, Франция.

  1. RESOLTECH

    Франция

    Предприятието RESOLTECH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Eguilles, Франция.

  2. SOCIETE DES LABORATOIRES D'APPLICATIONS POUR LES COLLECTIVITES ET LES INDUSTRIES

    Франция

    Предприятието SOCIETE DES LABORATOIRES D'APPLICATIONS POUR LES COLLECTIVITES ET LES INDUSTRIES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Cabries, Франция.

  3. SARL GRASSE CHIMIE S'WORLD PARFUMERIE

    Франция

    Предприятието SARL GRASSE CHIMIE S'WORLD PARFUMERIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Grasse, Франция.

  4. AMBLES NATURE ET CHIMIE

    Франция

    Предприятието AMBLES NATURE ET CHIMIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, и Органична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв St Chamas, Франция.

  5. SARL BOND'EPANNAGE

    Франция

    Предприятието SARL BOND'EPANNAGE, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, Вода - добив и снабдяване, и Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Седалището му е в/ъв Aubignan, Франция.

  6. GARRAUD FRANCHITTI

    Франция

    Предприятието GARRAUD FRANCHITTI, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, Вода - добив и снабдяване, и Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Седалището му е в/ъв Cannes, Франция.

  7. ETABLISSEMENTS PIC

    Франция

    Предприятието ETABLISSEMENTS PIC, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, и Инертни материали за сградовото строителство. Седалището му е в/ъв Puget Sur Argens, Франция.

  8. SAB SAS

    Франция

    Предприятието SAB SAS, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв La Roche Des Arnauds, Франция.

  9. CHAUVIN SAS AGRO-DISTRIBUTION

    Франция

    Предприятието CHAUVIN SAS AGRO-DISTRIBUTION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Sarrians, Франция.

  10. STE NLE MILLE PERE ET FILS

    Франция

    Предприятието STE NLE MILLE PERE ET FILS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Manosque, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Raw materials

Брой резултати

86 Фирми