• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • research laboratories- scientific

Резултати за

Research laboratories- scientific

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. IRIS PHARMA

    Франция

    Предприятието IRIS PHARMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на ophthalmology, Research laboratories, scientific, clinical pharmacology, и research laboratory. Седалището му е в/ъв La Gaude, Франция.

  2. GENXMAP

    Франция

    Предприятието GENXMAP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на clinical analysis - centres and laboratories, diagnostic analysis laboratory, analysis and research laboratory, и Biology - studies and research. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. HORUS PHARMA

    Франция

    Предприятието HORUS PHARMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на ophthalmology, eye surgery, laser skin surgery, и dermatological surgery. Седалището му е в/ъв Saint-Laurent-Du-Var, Франция.

  4. NEURELEC

    Франция

    Предприятието NEURELEC, e Производител, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Слухови апарати, Слухови протези, Слухови апарати, audiophone hearing aid, и Слухови протези. Седалището му е в/ъв Vallauris, Франция.

  5. ESP RESEARCH (ESP CONSULTING)

    Франция

    Предприятието ESP RESEARCH (ESP CONSULTING), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EXPERTISES CHIMIQUES EUROPÉENNES

    Франция

    Предприятието EXPERTISES CHIMIQUES EUROPÉENNES, e Производител, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на laboratory diagnosis, chemical analyses, Chemicals, и chemical and pharmaceutical. Седалището му е в/ъв Aix-En-Provence, Франция.

  2. INCA EXPERTISES

    Франция

    Предприятието INCA EXPERTISES, и работи в сферата на Използване на патентни свидетелства. Освен това развива дейност и в сферата на Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Селско стопанство - услуги, Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  3. SA TRANSITUBE PROJET

    Франция

    Предприятието SA TRANSITUBE PROJET, и работи в сферата на Използване на патентни свидетелства. Освен това развива дейност и в сферата на Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Селско стопанство - услуги, Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

  4. FOVEA

    Франция

    Предприятието FOVEA, и работи в сферата на Използване на патентни свидетелства. Освен това развива дейност и в сферата на Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Селско стопанство - услуги, Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Meyreuil, Франция.

  5. TETHYS SAS

    Франция

    Предприятието TETHYS SAS, и работи в сферата на Импресарио. Освен това развива дейност и в сферата на Използване на патентни свидетелства, Селско стопанство - услуги, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Използване на патентни свидетелства, Селско стопанство - услуги, и Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Signes, Франция.

  1. COMMUNICATION MULTILINGUE ORGANISATION

    Франция

    Предприятието COMMUNICATION MULTILINGUE ORGANISATION, и работи в сферата на Използване на патентни свидетелства. Освен това развива дейност и в сферата на Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Селско стопанство - услуги, Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. BERMATEC

    Франция

    Предприятието BERMATEC, и работи в сферата на Използване на патентни свидетелства. Освен това развива дейност и в сферата на Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Селско стопанство - услуги, Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Tallard, Франция.

  1. INNATE PHARMA

    Франция

    Предприятието INNATE PHARMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории, и Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. VDM J CONSEIL

    Франция

    Предприятието VDM J CONSEIL, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Cagnes Sur Mer, Франция.

  3. A-PHARMACONSULT SAS

    Франция

    Предприятието A-PHARMACONSULT SAS, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Grasse, Франция.

  4. DEGREANE HORIZON

    Франция

    Предприятието DEGREANE HORIZON, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Cuers, Франция.

  5. MAGNITUDE

    Франция

    Предприятието MAGNITUDE, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Ste Tulle, Франция.

  6. SILIOS TECHNOLOGIES

    Франция

    Предприятието SILIOS TECHNOLOGIES, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Peynier, Франция.

  7. GALDERMA RESEARCH & DEVELOPMENT

    Франция

    Предприятието GALDERMA RESEARCH & DEVELOPMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Biot, Франция.

  8. ONEIDA RECHERCHE SERVICES

    Франция

    Предприятието ONEIDA RECHERCHE SERVICES, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Valbonne, Франция.

  1. BIOCYTEX

    Франция

    Предприятието BIOCYTEX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. TROPHOS

    Франция

    Предприятието TROPHOS, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. INSTITUT OCEANOGRAPHIQUE PAUL RICARD

    Франция

    Предприятието INSTITUT OCEANOGRAPHIQUE PAUL RICARD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Six Fours Les Plages, Франция.

  4. SKINPHARMA

    Франция

    Предприятието SKINPHARMA, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Valbonne, Франция.

  5. FRANCIS MAIRE ARBORISTE CONSEIL

    Франция

  6. GILI-TOS SARL

    Франция

  7. SARL APH APPLICATION PROVENCA LE HYDRAULIQUE

    Франция

  8. CHAPOT MECANIQUE AUTOMATISME

    Франция

  9. CONTROLE GERE L'ENERGIE ET LES SERVICES

    Франция

  10. MEILLAND INVESTISSEMENT

    Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно