• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • sandblasting

Резултати за

Sandblasting

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. VAR INDUSTRIE

    Франция

    Предприятието VAR INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Брави, резета и ключове. Освен това развива дейност и в сферата на Mетална дограма, железария - машини и техника, Mетална дограма, железария - машини и техника, sandblasting, gravelling, и Surface treatment. Седалището му е в/ъв Six-Fours-Les-Plages, Франция.

  2. DECAPMAX

    Франция

    Предприятието DECAPMAX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пясъкоструйна обработка - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на sandblasting, и gravelling. Седалището му е в/ъв La Colle Sur Loup, Франция.

  3. ETS ERIC PORTANT

    Франция

    Предприятието ETS ERIC PORTANT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на sandblasting, и pickling. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. CABINE DE SABLAGE

    Франция

    Предприятието CABINE DE SABLAGE, e Производител, и работи в сферата на Оборудване за пясъкоструйна обработка. Освен това развива дейност и в сферата на metallizing booth, sanding of industrial equipment, sanding booths, и sand blasters. Седалището му е в/ъв Sorgues, Франция.