• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • scientific laboratory

Резултати за

Scientific laboratory

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. ANASCAN LAHN

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието ANASCAN LAHN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научни и технически лаборатории - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на densitometrics, analytical laboratories, Quality control laboratories, Oil quality control, Fatty acid composition of oils, Analysis of olive oil, Extra virgin conformity of olive oils, Quality of essential oils, и Composition of essential oils. Седалището му е в/ъв Gréoux-Les-Bains, Франция.

  2. HORUS PHARMA

    Франция

    Предприятието HORUS PHARMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на ophthalmology, eye surgery, laser skin surgery, и dermatological surgery. Седалището му е в/ъв Saint-Laurent-Du-Var, Франция.

  3. GENXMAP

    Франция

    Предприятието GENXMAP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на clinical analysis - centres and laboratories, diagnostic analysis laboratory, analysis and research laboratory, и Biology - studies and research. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. IRIS PHARMA

    Франция

    Предприятието IRIS PHARMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на ophthalmology, Research laboratories, scientific, clinical pharmacology, и research laboratory. Седалището му е в/ъв La Gaude, Франция.

  5. NEURELEC

    Франция

    Предприятието NEURELEC, e Производител, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Слухови апарати, Слухови протези, Слухови апарати, audiophone hearing aid, и Слухови протези. Седалището му е в/ъв Vallauris, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ESP RESEARCH (ESP CONSULTING)

    Франция

    Предприятието ESP RESEARCH (ESP CONSULTING), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

  2. TETHYS SAS

    Франция

    Предприятието TETHYS SAS, и работи в сферата на Импресарио. Освен това развива дейност и в сферата на Използване на патентни свидетелства, Селско стопанство - услуги, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Използване на патентни свидетелства, Селско стопанство - услуги, и Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Signes, Франция.

  3. INCA EXPERTISES

    Франция

    Предприятието INCA EXPERTISES, и работи в сферата на Използване на патентни свидетелства. Освен това развива дейност и в сферата на Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Селско стопанство - услуги, Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  4. EXPERTISES CHIMIQUES EUROPÉENNES

    Франция

    Предприятието EXPERTISES CHIMIQUES EUROPÉENNES, e Производител, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на laboratory diagnosis, chemical analyses, Chemicals, и chemical and pharmaceutical. Седалището му е в/ъв Aix-En-Provence, Франция.

  5. SA TRANSITUBE PROJET

    Франция

    Предприятието SA TRANSITUBE PROJET, и работи в сферата на Използване на патентни свидетелства. Освен това развива дейност и в сферата на Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Селско стопанство - услуги, Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

  1. FOVEA

    Франция

    Предприятието FOVEA, и работи в сферата на Използване на патентни свидетелства. Освен това развива дейност и в сферата на Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Селско стопанство - услуги, Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Meyreuil, Франция.

  2. COMMUNICATION MULTILINGUE ORGANISATION

    Франция

    Предприятието COMMUNICATION MULTILINGUE ORGANISATION, и работи в сферата на Използване на патентни свидетелства. Освен това развива дейност и в сферата на Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Селско стопанство - услуги, Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  1. BERMATEC

    Франция

    Предприятието BERMATEC, и работи в сферата на Използване на патентни свидетелства. Освен това развива дейност и в сферата на Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, Селско стопанство - услуги, Импресарио, Научноизследователска работа - институти и лаборатории, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Tallard, Франция.

  2. INNATE PHARMA

    Франция

    Предприятието INNATE PHARMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории, и Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. A-PHARMACONSULT SAS

    Франция

    Предприятието A-PHARMACONSULT SAS, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Grasse, Франция.

  4. VDM J CONSEIL

    Франция

    Предприятието VDM J CONSEIL, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Cagnes Sur Mer, Франция.

  5. GALDERMA RESEARCH & DEVELOPMENT

    Франция

    Предприятието GALDERMA RESEARCH & DEVELOPMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Biot, Франция.

  6. SILIOS TECHNOLOGIES

    Франция

    Предприятието SILIOS TECHNOLOGIES, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Peynier, Франция.

  7. BIOCYTEX

    Франция

    Предприятието BIOCYTEX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  8. MAGNITUDE

    Франция

    Предприятието MAGNITUDE, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Ste Tulle, Франция.

  1. ONEIDA RECHERCHE SERVICES

    Франция

    Предприятието ONEIDA RECHERCHE SERVICES, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Valbonne, Франция.

  2. DEGREANE HORIZON

    Франция

    Предприятието DEGREANE HORIZON, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Cuers, Франция.

  3. INSTITUT OCEANOGRAPHIQUE PAUL RICARD

    Франция

    Предприятието INSTITUT OCEANOGRAPHIQUE PAUL RICARD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Six Fours Les Plages, Франция.

  4. TROPHOS

    Франция

    Предприятието TROPHOS, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. SKINPHARMA

    Франция

    Предприятието SKINPHARMA, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Седалището му е в/ъв Valbonne, Франция.

  6. CONTROLE GERE L'ENERGIE ET LES SERVICES

    Франция

  7. ORKEO

    Франция

  8. FRANCIS MAIRE ARBORISTE CONSEIL

    Франция

  9. GILI-TOS SARL

    Франция

  10. BUREAU D'ETUDES C ET C

    Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно