• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • sealing

Резултати за

Sealing

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. AZUR ROULEMENTS

    Франция

    Предприятието AZUR ROULEMENTS, e Разпространител, и работи в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери. Освен това развива дейност и в сферата на Помпи, seals, straps, Помпи, и Alternators. Седалището му е в/ъв Avignon Cedex 3, Франция.

  2. TEDD-CHESTERTON

    Франция

    Предприятието TEDD-CHESTERTON, e Производител, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Механична уплътнителна гарнитура, Уплътнителни съединения, punching tool for packing, Механична уплътнителна гарнитура, и Уплътнителни съединения. Седалището му е в/ъв Fos Sur Mer, Франция.

  3. JOINTS & SERVICES

    Франция

    Предприятието JOINTS & SERVICES, e Производител, и работи в сферата на Уплътнителни съединения. Седалището му е в/ъв Martigues, Франция.

  4. USINAGE CONCEPTION MECANOSOUDE ASSERVISSEMENT (UCMA)

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието USINAGE CONCEPTION MECANOSOUDE ASSERVISSEMENT (UCMA), e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на valves, Fabricated welded dampers, Square/rectangular damper, Lever damper, butterfly valves, Butterfly damper, Shut-off valves, Air barrier damper, и High-temperature valves. Седалището му е в/ъв Orange, Франция.

  5. OUI OUI BUNNY

    Франция

    Предприятието OUI OUI BUNNY, e Multi-Category, и работи в сферата на Тампони и печати. Освен това развива дейност и в сферата на custom glasses, straw hat, patisserie decorations, и arches. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRANCE SUD PIERRE

    Франция

    Предприятието FRANCE SUD PIERRE, e Производител, и работи в сферата на Тампони и печати. Освен това развива дейност и в сферата на mastering, pads, и Signs and plaques. Седалището му е в/ъв Les Pennes Mirabeau, Франция.

  2. INDUS POMPES VENTES

    Франция

    Предприятието INDUS POMPES VENTES, e Разпространител, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на positive-displacement pumps, и mechanical seals. Седалището му е в/ъв Velaux, Франция.

  3. MCL EXPORT

    Франция

    Предприятието MCL EXPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Резервни части за корабни дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на mechanical seals. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. V M MOULE

    Франция

    Предприятието V M MOULE, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Аксесоари за облекло, Офис - материали и пособия, Тампони и печати, Аксесоари за облекло, Офис - материали и пособия, и Тампони и печати. Седалището му е в/ъв Sorgues, Франция.

  5. CASTELLANI GRAVEUR

    Франция

    Предприятието CASTELLANI GRAVEUR, e Производител, и работи в сферата на Офис - материали и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Тампони и печати, и Тампони и печати. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  1. PRODUCT GENER RECHERCH ELASTOMER SILICON

    Франция

  2. ALCAR

    Франция

  1. ATELIERS MONASTIQUES DE L ANNONCIATION

    Франция