• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • stone

Резултати за

Stone

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. MONDIAL MARBRE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието MONDIAL MARBRE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Septèmes-Les-Vallons, Франция.

  2. BARDON GROUP

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието BARDON GROUP, e Производител, и работи в сферата на Естествени абразиви. Освен това развива дейност и в сферата на abrasives, Natural flour, Olive stone flour, Walnut shell flour, Almond shell meal, Natural ingredient, Ecological ingredient, Cosmetic ingredient, и Bakery flouring. Седалището му е в/ъв Le Muy, Франция.

  3. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

    Франция

    Предприятието FREDIANI PIERRES PRECIEUSES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, Скъпоценни камъни и минерали, Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли, и Скъпоценни камъни и минерали. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  4. SARL GEMO

    Франция

    Предприятието SARL GEMO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на бижута, скъпоценни накити и часовникарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на pearls for costume jewellery, silver jewellery, и silver chains. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. NETPERLES

    Франция

    Предприятието NETPERLES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Седалището му е в/ъв Le Cannet Cedex, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LES TRÉSORS DU BRÉSIL

    Франция

    Предприятието LES TRÉSORS DU BRÉSIL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия и ювелирство, Бижутерия и ювелирство, и craft made stone jewellery. Седалището му е в/ъв Manosque, Франция.

  2. CARRIERE VILA

    Франция

    Предприятието CARRIERE VILA, e Производител, и работи в сферата на Мрамори. Освен това развива дейност и в сферата на Decorative gravel, Grit, Tumble polished stones, и marble quarries. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  3. PIERRES ET LUBERON

    Франция

    Предприятието PIERRES ET LUBERON, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на crushed stone. Седалището му е в/ъв Cavaillon, Франция.

  4. L'ESSENCE DE GAIA

    Франция

    Предприятието L'ESSENCE DE GAIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Освен това развива дейност и в сферата на Lithotherapy treatment using stones, Healthful Bracelets, incense, и stone costume jewellery. Седалището му е в/ъв Le Muy, Франция.

  5. MARBRERIE DE LA CRAU

    Франция

    Предприятието MARBRERIE DE LA CRAU, e Производител, и работи в сферата на Гранит. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Мрамори, Стълби и перила, Мраморни стълбища, Мрамори и естествени камъни, Мрамори, Стълби и перила, и Мраморни стълбища. Седалището му е в/ъв La Crau, Франция.

  1. MARTEK INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието MARTEK INTERNATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали, Фасадна облицовка, Плочкови облицовки и настилки - предприятия, Мрамори, Строителни материали, Фасадна облицовка, Плочкови облицовки и настилки - предприятия, и Мрамори. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. BOUTIQUE VIA PIETRA

    Франция

    Предприятието BOUTIQUE VIA PIETRA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Минерали. Освен това развива дейност и в сферата на collectors'minerals, и jewellery with semi-precious stones. Седалището му е в/ъв L'isle-Sur-La-Sorgue, Франция.

  1. LUTECE INTERNATIONAL NICE

    Франция

    Предприятието LUTECE INTERNATIONAL NICE, и работи в сферата на Погребални агенции и бюра - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, coffins, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. AMINA DISTRIBUTION

    Франция

    Предприятието AMINA DISTRIBUTION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на stoned olives, и dates. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. MARBRE-DESIGN 06

    Франция

    Предприятието MARBRE-DESIGN 06, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на working of marbles, granites and stones, marble working, и working of marble and granite. Седалището му е в/ъв Cannes, Франция.

  4. ANDRA GEMS

    Франция

    Предприятието ANDRA GEMS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Six Fours, Франция.

  5. LA PIERRE DES BALKANS

    Франция

    Предприятието LA PIERRE DES BALKANS, e Разпространител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Natural stonework, и paraments. Седалището му е в/ъв Ollioules, Франция.

  6. MARBRERIE BEI

    Франция

    Предприятието MARBRERIE BEI, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори, и Мрамори. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  7. GELYMA

    Франция

    Предприятието GELYMA, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  8. CARRIERES GONTERO

    Франция

    Предприятието CARRIERES GONTERO, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Строителен варовик, Мрамори и естествени камъни, Строителен варовик, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Martigues, Франция.

  1. PROVENCALE SA

    Франция

    Предприятието PROVENCALE SA, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Brignoles, Франция.

  2. ENTREPRISE AUDEMARD

    Франция

    Предприятието ENTREPRISE AUDEMARD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Carros, Франция.

  3. MARBRERIE PEREZ

    Франция

    Предприятието MARBRERIE PEREZ, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Champtercier, Франция.

  4. MAISON J PORCHET SA

    Франция

    Предприятието MAISON J PORCHET SA, и работи в сферата на Скъпоценни камъни, полускъпоценни камъни и перли. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  5. CARRIERE SARRAGAN

    Франция

    Предприятието CARRIERE SARRAGAN, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Les Baux De Provence, Франция.

  6. MARBRERIE PICCIONI

    Франция

    Предприятието MARBRERIE PICCIONI, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв La Trinite, Франция.

  7. INTER GRANIT

    Франция

    Предприятието INTER GRANIT, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Frejus, Франция.

  8. SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES

    Франция

    Предприятието SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Le Bar Sur Loup, Франция.

  9. MARBRERIE DES CLAUSONNES

    Франция

    Предприятието MARBRERIE DES CLAUSONNES, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Valbonne, Франция.

  10. STE NOUVELLE PROCEDE GIORDANENGO

    Франция

    Предприятието STE NOUVELLE PROCEDE GIORDANENGO, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Peynier, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно