• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • truffles

Резултати за

Truffles

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. TRUFFES CHAM'PAÏS

    Франция

    Предприятието TRUFFES CHAM'PAÏS, e Производител, и работи в сферата на Деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на truffles, White truffles, Black truffles, и mushrooms. Седалището му е в/ъв Bauduen, Франция.

  2. TRUFFIERES DE RABASSE

    Франция

    Предприятието TRUFFIERES DE RABASSE, e Производител, и работи в сферата на Деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на truffles, и truffle oil. Седалището му е в/ъв Morrières Les Avignon, Франция.

  3. LE SOLEIL DE CARPENTRAS

    Франция

    Предприятието LE SOLEIL DE CARPENTRAS, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на truffles. Седалището му е в/ъв CARPENTRAS, Франция.

  4. MAISON DESSIS

    Франция

    Предприятието MAISON DESSIS, e Производител, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Black truffles, truffle honey, Delicatessen products, и truffle seasoning. Седалището му е в/ъв Valréas, Франция.

  5. LE DIAMANT DU TERROIR

    Франция

    Предприятието LE DIAMANT DU TERROIR, e Производител, и работи в сферата на Хранителни специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на truffle seasoning, и truffle oil. Седалището му е в/ъв Antibes, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SIGNORINI TARTUFI

    Франция

    Предприятието SIGNORINI TARTUFI, e Производител, и работи в сферата на Консерви. Освен това развива дейност и в сферата на truffle seasoning, truffle oil, и truffle sauce. Седалището му е в/ъв Mandelieu, Франция.

  2. PLANTIN SAS

    Франция

    Предприятието PLANTIN SAS, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви. Освен това развива дейност и в сферата на processed truffles, Black truffles, truffle oil, и Delicatessen products. Седалището му е в/ъв Puymeras, Франция.