• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • yacht rental

Резултати за

Yacht rental

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. ALLIED YACHTING

    Франция

    Предприятието ALLIED YACHTING, e Multi-Category, и работи в сферата на Екскурзионни плавателни съдове. Освен това развива дейност и в сферата на yacht broker, yacht building, и yacht rental. Седалището му е в/ъв Cannes, Франция.

  2. OCEAN FIVE

    Франция

    Предприятието OCEAN FIVE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Екскурзионни плавателни съдове. Освен това развива дейност и в сферата на yacht rental. Седалището му е в/ъв Cannes, Франция.

  3. CHARTERMINUTE

    Франция

    Предприятието CHARTERMINUTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Екскурзионни плавателни съдове. Освен това развива дейност и в сферата на Моторници, charter boat rental, yacht rental, Моторници, и motor yachts. Седалището му е в/ъв ANTIBES, Франция.

  4. SO LUXURY SERVICES

    Франция

    Предприятието SO LUXURY SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на yacht rental, и luxury car rental with driver. Седалището му е в/ъв Antibes, Франция.

  5. PRIMO YACHT CHARTER

    Франция

    Предприятието PRIMO YACHT CHARTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Яхти. Освен това развива дейност и в сферата на yacht rental. Седалището му е в/ъв Antibes, Франция.