• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - стомани и метали

Резултати за

Внос-износ - стомани и метали

ФранцияПариж и Ил дьо Франс
  1. S M A INTERACCIAI

    Франция

    Предприятието S M A INTERACCIAI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Специални стомани, Специални стомани, special steels for mechanical engineering, Processing of stainless steel, и machining of special steels. Седалището му е в/ъв Mitry-Mory, Франция.

  2. AGORA TECHNIQUE

    Франция

    Предприятието AGORA TECHNIQUE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Mechanical components, и automotive struts. Седалището му е в/ъв Alfortville, Франция.

  3. FIRSTINOX

    Франция

    Предприятието FIRSTINOX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Специални стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Trading in steel, Внос-износ - стомани и метали, и stainless steel structural shapes. Седалището му е в/ъв Fosses, Франция.

  4. METAL SYSTEM

    Франция

    Предприятието METAL SYSTEM, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Locksmithing, windowsills, safety rails, и windows. Седалището му е в/ъв Pierrefitte-Sur-Seine, Франция.

  5. FERCOMETAL

    Франция

    Предприятието FERCOMETAL, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Внос-износ - стомани и метали, Trading in steel, international metal trading, и metal. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ROYAL MALEKI

    Франция

    Предприятието ROYAL MALEKI, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на rods for concrete, и iron benders for reinforced concrete. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  2. CASTOLIN-FRANCE SA

    Франция

    Предприятието CASTOLIN-FRANCE SA, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Villebon Sur Yvette, Франция.

  3. GB TRADERS

    Франция

    Предприятието GB TRADERS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Aubervilliers, Франция.

  4. SOMETAM

    Франция

    Предприятието SOMETAM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  5. SAFEF THIONVILLE

    Франция

  1. BUHLMANN FRANCE

    Франция

  2. INDUSTEEL FRANCE

    Франция

  1. ARCELORMITTAL MEDITERRANEE

    Франция

  2. SAM MONTEREAU

    Франция

  3. DECO AVIA

    Франция

    Предприятието DECO AVIA, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Внос-износ на обработващи машини, Струговане на стомани и метали, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Roissy En Brie, Франция.