• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника - Производител - Франция

ФранцияПроизводител
  1. AK MULLER FRANCE

    Франция

    Предприятието AK MULLER FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bussy Saint Martin, Франция.

  2. DOREGRILL

    Франция

    Предприятието DOREGRILL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, Професионални грилове, roasting spits for communities, fan-assisted rotisseries, и gas rotisseries. Седалището му е в/ъв Sautron, Франция.

  3. ROBOT COUPE SNC

    Франция

    Предприятието ROBOT COUPE SNC, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Професионални кухни - машини и техника, peelers, peelers for institutions, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Vincennes, Франция.

  4. ROTISOL

    Франция

    Предприятието ROTISOL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални грилове, roasting spits for communities, Професионални грилове, fan-assisted rotisseries, и gas rotisseries. Седалището му е в/ъв Chelles, Франция.

  5. CUISINOX

    Франция

    Предприятието CUISINOX, e Производител, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, wholesale community kitchens, hotel, bar, restaurant and institutional supplies, и professional kitchens. Седалището му е в/ъв Artigues Pres Bordeaux, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CASH SYSTEMES INDUSTRIE

    Франция

    Предприятието CASH SYSTEMES INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Касови апарати. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Saint-Raphaël, Франция.

  2. ATELIER NECTOUX

    Франция

    Предприятието ATELIER NECTOUX, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dax, Франция.

  3. FIGCO

    Франция

    Предприятието FIGCO, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на wok. Седалището му е в/ъв Montreuil, Франция.

  4. ALSACE ALIMENTAIRE EQUIPEMENT

    Франция

    Предприятието ALSACE ALIMENTAIRE EQUIPEMENT, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Мебел за заведенията за обществено хранене, Професионални кухни - машини и техника, и Мебел за заведенията за обществено хранене. Седалището му е в/ъв Schweighouse Sur Moder, Франция.

  5. HORIS

    Франция

    Предприятието HORIS, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mitry Mory, Франция.

  1. ROLLER GRILL INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието ROLLER GRILL INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bonneval, Франция.

  2. ATOSA CATERING EQUIPMENT FRANCE

    Франция

    Предприятието ATOSA CATERING EQUIPMENT FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Orly, Франция.

  1. ETABLISSEMENTS LE CLOAREC

    Франция

    Предприятието ETABLISSEMENTS LE CLOAREC, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Arnouville-Lès-Mantes, Франция.

  2. LE GRAND CAFÉ DE FRANCE - RESTAURANT À NICE

    Франция

    Предприятието LE GRAND CAFÉ DE FRANCE - RESTAURANT À NICE, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на restaurant facilities. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  3. GROUPE SAJECLIM

    Франция

    Предприятието GROUPE SAJECLIM, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв La Motte Servolex, Франция.

  4. LOCOMARTIN LIMITED

    Франция

    Предприятието LOCOMARTIN LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Yzeure, Франция.

  5. CABINET GROUPE LASSERI NAHAISI

    Франция

    Предприятието CABINET GROUPE LASSERI NAHAISI, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  6. DESMAREST

    Франция

    Предприятието DESMAREST, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pontault Combault, Франция.

  7. SOPAGLACE

    Франция

  8. MATFER

    Франция

  1. LA VIEILLE AUBERGE SARL

    Франция

  2. INSTALL NORD

    Франция

  3. ALTINOX

    Франция

    Предприятието ALTINOX, e Производител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Мебел за заведенията за обществено хранене, Професионални кухни - машини и техника, Мебел за заведенията за обществено хранене, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bonneval, Франция.