• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - пгс

Резултати за

Внос-износ - пгс

ФранцияТулуза и Миди-ПиренеТърговец на едро
  1. IEI DESTOCKAGE EXPORT AFRIQUE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието IEI DESTOCKAGE EXPORT AFRIQUE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инструменти и железария. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - ПГС, и Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Toulouse, Франция.

  2. ARTIS SARL

    Франция

    Предприятието ARTIS SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Aston, Франция.

  3. GARRIGUES FRÈRES

    Франция

    Предприятието GARRIGUES FRÈRES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и bulbs. Седалището му е в/ъв Onet Le Chateau, Франция.

  4. AVM IMPORT

    Франция

    Предприятието AVM IMPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, Облекло - внос-износ, Дамски дрехи, Облекло - внос-износ, и ethnic and oriental clothing. Седалището му е в/ъв L'hospitalet, Франция.

  5. CIREX FRANCE

    Франция

    Предприятието CIREX FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, Електроника - внос-износ, и manufacture of printed circuits. Седалището му е в/ъв Salles La Source, Франция.