• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ФранцияТулуза и Миди-Пирене
  1. HELENE DELICES GRECS

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието HELENE DELICES GRECS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителни специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Зехтин, Пикантни подправки, Delicatessen products, Хранeнe - внос-износ, Extra virgin organic olive oil, Greek olive oil, Greek Olive Oil Extra Virgin, и Зехтин. Седалището му е в/ъв Cologne, Франция.

  2. FERME DE GREZELADE

    Франция

    Предприятието FERME DE GREZELADE, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Гастрономия - специалитети, Хранителни специалитети, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Гастрономия - специалитети, и Хранителни специалитети. Седалището му е в/ъв Lanzac, Франция.

  3. MIDI ITAL PRODOTTI

    Франция

    Предприятието MIDI ITAL PRODOTTI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Италия, italian pizza ingredients, italian cheeses, Вина - Италия, и Italian cold meats. Седалището му е в/ъв Saint-Jean, Франция.

  4. MICRONUTRIS

    Франция

    Предприятието MICRONUTRIS, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, и Диетичнa и биологичнa хранa. Седалището му е в/ъв Toulouse, Франция.

  5. LE BONHEUR EST DANS LE POT

    Франция

    Предприятието LE BONHEUR EST DANS LE POT, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, Биологична - хранa, Зеленчукови консерви, Диетичнa и биологичнa хранa, Биологична - хранa, Зеленчукови консерви, и organic products. Седалището му е в/ъв Revel, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PEBEYRE

    Франция

    Предприятието PEBEYRE, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на truffles, и black truffles. Седалището му е в/ъв Cahors, Франция.

  2. ANDROS

    Франция

    Предприятието ANDROS, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Плодови консерви и конфитюри, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Плодови консерви и конфитюри, stewed fruit, и fruit juices. Седалището му е в/ъв Biars Sur Cere, Франция.

  3. JAPCOOK EXPORT

    Франция

    Предприятието JAPCOOK EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на japanese cuisine. Седалището му е в/ъв Toulouse, Франция.

  4. INAUDI

    Франция

    Предприятието INAUDI, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tournefeuille, Франция.

  5. EPISD OC

    Франция

  1. ARTIS SARL

    Франция

    Предприятието ARTIS SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Aston, Франция.

  2. ARIEGE BOISSONS DISTRIBUTION

    Франция

  1. AVM IMPORT

    Франция

    Предприятието AVM IMPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, Облекло - внос-износ, Дамски дрехи, Облекло - внос-износ, и ethnic and oriental clothing. Седалището му е в/ъв L'hospitalet, Франция.

  2. PIERRE SPEYER

    Франция

  3. SARL SOCIETE DES ETS CASTAING

    Франция

  4. GENERALE RUTHENOISE DE DISTRIB UTION-

    Франция

  5. SA CAZAUX FILS

    Франция

  6. JEAN MARC LAFFITTE

    Франция

    Предприятието JEAN MARC LAFFITTE, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Maumusson Laguian, Франция.

  7. TOULOUSE BOISSON DISTRIBUTION

    Франция

    Предприятието TOULOUSE BOISSON DISTRIBUTION, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Toulouse, Франция.

  8. SARL SUD-OUEST DECOUVERTES

    Франция

  1. COMPAGNIE FRANCAISE DE L'ARMAGNAC

    Франция

  2. DEVIERS FRESQUET BOISSONS

    Франция

  3. CIE DES PRODUITS DE GASCOGNE

    Франция

  4. ETABLISSEMENTS AUTEFAGE

    Франция

  5. SOCIETE FERMIERE DU DOMAINE D ARTON

    Франция

  6. SARL CHATEAU COMBARIEU

    Франция

  7. VINS SPIRITUEUX BAXELLERIE

    Франция

  8. CAPLA ET COMPAGNIE

    Франция

  9. SARL OZUN

    Франция

  10. CIREX FRANCE

    Франция

    Предприятието CIREX FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, Електроника - внос-износ, и manufacture of printed circuits. Седалището му е в/ъв Salles La Source, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно