• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранителна промишленост- разни производства - машини и техника

Резултати за

Хранителна промишленост- разни производства - машини и техника - Търговец На Едро - Франция

ФранцияТърговец на едро
  1. EUROP'EQUIPEMENT

    Франция

    Предприятието EUROP'EQUIPEMENT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, Обработващи машини за разрязване, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за формоване - части и аксесоари, и agri-food product machinery. Седалището му е в/ъв Mouvaux, Франция.

  2. SERPAC

    Франция

    Предприятието SERPAC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане, Хранителни продукти - опаковъчни машини за промишлеността, coffee roasting equipment, Опаковане, Хранителни продукти - опаковъчни машини за промишлеността, и heat sealers. Седалището му е в/ъв Survilliers, Франция.

  3. LA PARMENTIERE P BLACHE ET COMPAGNIE

    Франция

    Предприятието LA PARMENTIERE P BLACHE ET COMPAGNIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Кланици - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Кланици - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ozoir La Ferrière, Франция.

  4. ETCHE MOULINS DE SOULE

    Франция

    Предприятието ETCHE MOULINS DE SOULE, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на брашно, bakery products, bread flour, food-grade flour, и Производство на брашно. Седалището му е в/ъв Mauléon-Licharre, Франция.

  5. COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS

    Франция

    Предприятието COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Риби - машини и материал за обработката, и Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Rouen, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ETS CLUZEL SARL

    Франция

    Предприятието ETS CLUZEL SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lourdes, Франция.

  2. LOOTEN

    Франция

    Предприятието LOOTEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dunkerque, Франция.

  3. SA MINOTERIE METRAL

    Франция

    Предприятието SA MINOTERIE METRAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв St Pierre En Faucigny, Франция.

  4. POISSON SAINT ELOI

    Франция

    Предприятието POISSON SAINT ELOI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв St Maur Des Fosses, Франция.

  5. GRANDS MOULINS STORIONE

    Франция

    Предприятието GRANDS MOULINS STORIONE, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мелничарство - машини и техника, и Мелничарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. ETS JEAN LOUIS BASSINET

    Франция