• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • фурниране - машини и техника

Резултати за

Фурниране - машини и техника - Внос износ

 1. 2 A DI ANGUILLESI A. & E. S.R.L.

  Италия

  Предприятието 2 A DI ANGUILLESI A. & E. S.R.L., и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал за фурнир, veneering, scrap wood, Дървен материал за фурнир, и timber for furniture factories and joineries. Седалището му е в/ъв Vicopisano, Италия.

 2. HEKOTEK AS

  Естония

  Предприятието HEKOTEK AS, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дъскорезници - машини и техника, automation systems, и Дъскорезници - машини и техника. Седалището му е в/ъв RAE VALD, HARJUMAA, Естония.

 3. HAAPSALU METAL

  Естония

  Предприятието HAAPSALU METAL, e Производител, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Дъскорезници - машини и техника, Лека метална конструкция, и Дъскорезници - машини и техника. Седалището му е в/ъв Haapsalu, Естония.

 4. RENZO BORGONOVO S.R.L.

  Италия

  Предприятието RENZO BORGONOVO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фурниране - машини и техника, Фурниране - машини и техника, wood polishers, и machines for making wood frames. Седалището му е в/ъв Verano Brianza, Италия.

 5. C.M.B.

  Италия

  Предприятието C.M.B., e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фурниране - машини и техника, Промишлени роботи, Фурниране - машини и техника, roller transport, Промишлени роботи, и wood panel glueing machines. Седалището му е в/ъв Inverigo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SAINT LOUBERT SA

  Франция

  Предприятието SAINT LOUBERT SA, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фурниране - машини и техника, и Фурниране - машини и техника. Седалището му е в/ъв Eauze, Франция.

 2. MARECHAUX SAS

  Франция

  Предприятието MARECHAUX SAS, e Производител, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Седалището му е в/ъв Villevaude, Франция.

 3. BERTHOLD SCHLENKER E.K.

  Германия

  Предприятието BERTHOLD SCHLENKER E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фурниране - машини и техника, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Фурниране - машини и техника, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Дървен материал за фурнир. Седалището му е в/ъв Bad Salzuflen, Германия.

 4. FURNIERHANDEL WINSEN GMBH

  Германия

  Предприятието FURNIERHANDEL WINSEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фурниране - машини и техника, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Фурниране - машини и техника, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Дървен материал за фурнир. Седалището му е в/ъв Winsen, Германия.

 5. CHANNEL VENEERS GMBH

  Австрия

  Предприятието CHANNEL VENEERS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Gedersdorf, Австрия.

 1. SIEGFRIED GRODER

  Австрия

  Предприятието SIEGFRIED GRODER, e Производител, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Kals, Австрия.

 2. UKRLESHOLDING

  Украйна

  Предприятието UKRLESHOLDING, e Производител, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на veneer pay-off machines. Седалището му е в/ъв Dobromil, Украйна.

 1. HANS HUBERTUS HENRICI

  Германия

  Предприятието HANS HUBERTUS HENRICI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

 2. RS-FURNIERE AG

  Швейцария

  Предприятието RS-FURNIERE AG, e Производител, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Unterstammheim, Швейцария.

 3. FURWA FURNIERKANTEN GMBH

  Германия

  Предприятието FURWA FURNIERKANTEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Фурниране - машини и техника, Домашни мебели, Фурниране - машини и техника, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Walkertshofen, Германия.

 4. FERGANA KERESTE

  Турция

  Предприятието FERGANA KERESTE, e Производител, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на шперплат - машини и съоръжения, Дървен материал за фурнир, manufacturing of plywood, Производство на шперплат - машини и съоръжения, Дървен материал за фурнир, и plywood. Седалището му е в/ъв İnegöl, Турция.

 5. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Германия

  Предприятието JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Бормашини за дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Шлифовъчни машини за дървен материал, Дървообработване - машини и техника, Автоматични стругове за рендосване, Фурниране - машини и техника, Шлифовъчни машини за дървен материал, Дървообработване - машини и техника, Автоматични стругове за рендосване, и Фурниране - машини и техника. Седалището му е в/ъв Enger, Германия.

 6. PRESTIGE DECOR

  Полша

  Предприятието PRESTIGE DECOR, e Multi-Category, и работи в сферата на Дървени пръчки и трупчета. Освен това развива дейност и в сферата на Фурниране - машини и техника, Фурниране - машини и техника, и window frames. Седалището му е в/ъв Gdańsk, Полша.

 7. BFK ROMER GMBH

  Германия

  Предприятието BFK ROMER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Konstanz, Германия.

 8. WALTER LANDGRAF

  Германия

  Предприятието WALTER LANDGRAF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Karlstadt, Германия.

 1. MÄSER-FURNIERE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието MÄSER-FURNIERE GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Dornbirn, Австрия.

 2. J. GRABNER FURNIERE GMBH

  Австрия

  Предприятието J. GRABNER FURNIERE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Roitham, Австрия.

 3. FURNIERWERK PRIGNITZ GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието FURNIERWERK PRIGNITZ GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Pritzwalk, Германия.

 4. KUTTNER MÖBELFABRIK

  Германия

  Предприятието KUTTNER MÖBELFABRIK, e Производител, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Seßlach, Германия.

 5. HELGA HERBST

  Австрия

  Предприятието HELGA HERBST, e Производител, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, Дървени панели, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Дървен материал за фурнир, и Дървени панели. Седалището му е в/ъв Wals, Австрия.

 6. GESIBOIS

  Белгия

  Предприятието GESIBOIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бичен и обработен дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Фурниране - машини и техника, Суров дървен материал, и Фурниране - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sint-Pieters-Leeuw, Белгия.

 7. D.F RICHARDS

  Обединеното кралство

  Предприятието D.F RICHARDS, e Производител, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Седалището му е в/ъв Basildon, Обединеното кралство.

 8. MAMUUT

  Испания

  Предприятието MAMUUT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фурниране - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на complementary wooden furnishings, sponge rubber for padding, и master brewers. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 9. C.W.S. SERVICE S.R.L.

  Италия

  Предприятието C.W.S. SERVICE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бормашини за дървен материал, Фурниране - машини и техника, Бормашини за дървен материал, и Фурниране - машини и техника. Седалището му е в/ъв Podenzano, Италия.

 10. FRAVOL EXPORT S.R.L.

  Италия

  Предприятието FRAVOL EXPORT S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Дървообработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бормашини за дървен материал, Фурниране - машини и техника, Бормашини за дървен материал, и Фурниране - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vigonza, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Фурниране - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

30 269 Фирми

Категория