• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • хартия - машини за преработка

Резултати за

Хартия - машини за преработка - Внос износ

 1. YMCUP

  Турция

  Предприятието YMCUP, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и печат - машини и техника, Хартия за амбалажната промишленост, Нарязване на хартия - машини и техника, paper cups, Хартия и печат - машини и техника, Хартия за амбалажната промишленост, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. PME SERVICES GBR

  Германия

  Предприятието PME SERVICES GBR, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на Ламиниращи машини и оборудване, и Ламиниращи машини и оборудване. Седалището му е в/ъв Kammerstein, Германия.

 3. SHENA CORRUGATING SOLUTIONS

  Германия

  Предприятието SHENA CORRUGATING SOLUTIONS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на machinery for cutting and shearing paper and cardboard, и special pneumatic tools. Седалището му е в/ъв Wiesbaden, Германия.

 4. CPERKIN

  Обединеното кралство

  Предприятието CPERKIN, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Нарязване на хартия - машини и техника, core cutters, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Birstall, Обединеното кралство.

 5. PERONI RUGGERO

  Италия

  Предприятието PERONI RUGGERO, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Varese, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CELIK MEKATRONIK VE OTOMASYON SAN. TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието CELIK MEKATRONIK VE OTOMASYON SAN. TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на paper tubes, winding machines, paper roll core cutters, и coil cutting. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

 2. ECO MECCANICA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ECO MECCANICA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за преработка, machining, mechanical design, Хартия - машини за преработка, и plastic cutting. Седалището му е в/ъв Lonate Pozzolo, Италия.

 3. MÜLLER MARTINI AG

  Швейцария

  Предприятието MÜLLER MARTINI AG, e Производител, и работи в сферата на Машини и материали за подвързване. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за преработка, Хартия - машини за преработка, bookbinder, seaming machines for binding, и collating machines. Седалището му е в/ъв Zofingen, Швейцария.

 4. AYYILDIZ MACHINE / PAPER TUBE MAKING MACHINERY

  Турция

  Предприятието AYYILDIZ MACHINE / PAPER TUBE MAKING MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на paper tubes, edge protectors, winding machines, и paper roll core cutters. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 5. MAFIM

  Франция

  Предприятието MAFIM, e Разпространител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Le Perreux Sur Marne, Франция.

 1. ALLIMAND

  Франция

  Предприятието ALLIMAND, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за преработка, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Хартия - машини за преработка, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Rives Sur Fure, Франция.

 2. SATE SRL

  Италия

  Предприятието SATE SRL, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията, и Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Serravalle Pistoiese, Италия.

 1. MEKANIK KALIP

  Турция

  Предприятието MEKANIK KALIP, e Производител, и работи в сферата на Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за преработка, Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Хартия - машини за преработка, Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, и systems, machinery and equipment for the paper and cardboard industry. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. Köster GmbH

  Германия

  Предприятието Köster GmbH, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на banknote counting machines, и stationery sheet counters. Седалището му е в/ъв Obersulm, Германия.

 3. BESCHUTTE WERKPLAATS IJSEDAL

  Белгия

  Предприятието BESCHUTTE WERKPLAATS IJSEDAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговско опаковане по поръчка. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж - предприятия, Хартия - машини за преработка, Амбалаж - предприятия, packaging and packing, и Хартия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Overijse, Белгия.

 4. GUIDI GABRIELE

  Италия

  Предприятието GUIDI GABRIELE, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на steel dies, и thermoforming presses. Седалището му е в/ъв Castel Bolognese, Италия.

 5. STEFI MACHINES

  Гърция

  Предприятието STEFI MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за производството, Нарязване на хартия - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Хартия - машини за производството, Нарязване на хартия - машини и техника, paper cutting machines, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aspropyrgos, Гърция.

 6. ROLF PITZEN

  Германия

  Предприятието ROLF PITZEN, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за преработка, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Обща механика - работа с материали на клиента, Хартия - машини за преработка, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, и Обща механика - работа с материали на клиента. Седалището му е в/ъв Dümpelfeld, Германия.

 7. CYKLOS PAPÍRIPARI GÉPEK FORGALMAZÁSA

  Унгария

  Предприятието CYKLOS PAPÍRIPARI GÉPEK FORGALMAZÁSA, e Разпространител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на paper and cardboard folding machines, и paper and cardboard perforating machinery. Седалището му е в/ъв Nagytarcsa, Унгария.

 8. HSM-TECHNOLOGY GMBH

  Германия

  Предприятието HSM-TECHNOLOGY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Поставяне на знаци и етикети - машини, Хартия - машини за преработка, Печат и набор - машини и техника, Пластмасови материи - машини за индустрията, Поставяне на знаци и етикети - машини, Хартия - машини за преработка, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bad Oeynhausen, Германия.

 1. KUKA ROBOTER GMBH

  Германия

  Предприятието KUKA ROBOTER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на Химическо и фармацевтично производство - опаковъчни машини, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Туристически коли, Хранителни изделия и напитки - съставки, Химическо и фармацевтично производство - опаковъчни машини, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Туристически коли, и Хранителни изделия и напитки - съставки. Седалището му е в/ъв Augsburg, Германия.

 2. LOCANIS AG

  Германия

  Предприятието LOCANIS AG, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Туристически коли, Хартия - машини за преработка, Шлифовъчни машини за дървен материал, Туристически коли, Хартия - машини за преработка, и Шлифовъчни машини за дървен материал. Седалището му е в/ъв Unterföhring, Германия.

 3. BIANCO MACHINE

  Турция

  Предприятието BIANCO MACHINE, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. C.M.N SRLS

  Италия

  Предприятието C.M.N SRLS, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на flexography - machines, и italian handicrafts. Седалището му е в/ъв Porcari, Италия.

 5. AIRINOTEC GMBH

  Германия

  Предприятието AIRINOTEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - машини за преработка, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Тютюн - машини и техника за индустрията, Хартия - машини за преработка, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Тютюн - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Bayreuth, Германия.

 6. MAC LABEL GRAPH - MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDÚSTRIA GRÁFICA, LDA

  Португалия

  Предприятието MAC LABEL GRAPH - MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDÚSTRIA GRÁFICA, LDA, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на flexography - machines, и machines and equipment for the graphics industry. Седалището му е в/ъв Santa Maria Feira, Португалия.

 7. LUPRO DI L. TUCCI

  Италия

  Предприятието LUPRO DI L. TUCCI, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на reelers for paper. Седалището му е в/ъв Bagni di Lucca, Италия.

 8. GERD WINTERLING GRAFISCHE MASCHINENHANDELS GMBH

  Германия

  Предприятието GERD WINTERLING GRAFISCHE MASCHINENHANDELS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на staplers. Седалището му е в/ъв Neuffen, Германия.

 9. BIMAS MACHINERY GERMANY

  Германия

  Предприятието BIMAS MACHINERY GERMANY, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на roll cutters. Седалището му е в/ъв Ratingen, Германия.

 10. AUTOMAZIONI INDUSTRIALI MODOLO S.R.L.

  Италия

  Предприятието AUTOMAZIONI INDUSTRIALI MODOLO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на loaders, и plant engineering. Седалището му е в/ъв San Vendemiano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хартия - машини за преработка - Внос износ

Брой резултати

2320 Фирми